Kezdőoldal » Ünnepek » Születésnap » Aranyláncot akarnak venni...

Aranyláncot akarnak venni nekem, mit tegyek?

Figyelt kérdés

Anyukám elmondta, hogy ezt fogok szülinapomra kapni. Viszont utálom a nyakláncokat, és az aranyat. Egyáltalán nem a stílusom.

Mondtam, hogy vegyenek inkább egy szép fehérarany karkötőt, annak örülnék.

De nem, hajthatalan... Pedig kinéztem egy nagyon szépet, fáj a szívem érte..

2013. febr. 8. 16:39
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
100%

Teljesen megértelek kedves kérdező.

6-os válaszoló, igazad van,hogy a szándék a lényeg, de gondolom apud nem az idegesítésedre egy "majd megszereted" mondattal adta neked a gyűrűt hanem tényleg úgy gondolta,hogy tetszeni fog

valakinek olyasmit venni ami egyáltalán nem az ízlése és kérte is,hogy ne

az szerintem bunkóság, de minimum udvariatlanság

2013. febr. 8. 16:55
 12/30 anonim ***** válasza:
30%

tekerd a csuklódra komolyan,légy már kreatív.

majd elmondhatod a barátnőidnek.

---jaj anyám vett egy szart de nyavalyogtam és mégicsakazvanamiténakarooookkkk..

hány éves leszel?

2013. febr. 8. 16:55
 13/30 anonim ***** válasza:
Lehet ő valami különlegesebbel szeretne meglepni, mint egy karkötő. Én sem szeretem a sárga aranyat és sokáig a nyakláncokat sem csíptem. Aztán meglepetésként kaptam egy fehérarany nyakláncot, vékony kis darabka, abszolút hozzámillő volt. 10 évig nonstop a nyakamban volt a részem lett. Aztán tönkrement, elszakadt, megcsináltattam, majd ismét elszakadt és az ékszerész azt mondta már nem tudja 100-asra megcsinálni, így szakadtan áll a polcomon. Eszméletlenül sajnálom és most bármit megadnék egy fehérarany nyakláncért. Sokáig rossz volt, hogy nem volt a nyakamban.
2013. febr. 8. 17:00
 14/30 A kérdező kommentje:

Persze, jóhogy nem az ujjamra tekerjem és tessék van még 1 gyűrűm.

Komolyan te annyira oda vagy magadtól, te amúgy nagyon buta vagy. Annyi válaszodat láttam már, sokszor sírtam a röhögéstől, hogy miket írsz.

2013. febr. 8. 17:01
 15/30 anonim ***** válasza:
100%
Állj oda anyukád elé, magyarázd el neki, miért nem szereted a nyakláncokat (pánikroham, kényelmetlen, elszakad, elhagyod, beleakad a hajad) és kérd meg, ha igazán szeretnek nem vesznek olyat, aminek ennyire nem örülnél.
 16/30 A kérdező kommentje:
Van egy csomó bizsu láncom, azokat se szeretem. Azok is ajándékok...
 17/30 anonim ***** válasza:

nem nem mondta hogy majd megszeretem.

--mert azon is meghatódtam hogy egyel talán gondolt arra hogy vegyen egy gyűrűt,hogy pénzt ,időt áldozott rá.

--még sírtam is udvariasan megköszöntem pedig mikor megláttam tudtam hogy soha nem veszem fel.

az igaz az én hibám hogy eladtam,úgy látszik nem vagyunk egyformák. csak rávilágítani szerettem volna arra hogy a szülinap áll belőled és azokból akik köszöntenek téged,és nekik is jár a tisztelet. 6-os.

2013. febr. 8. 17:02
 18/30 anonim ***** válasza:
14%

fél órája regisztráltam,de köszi asszem elég is volt ennyi.

te csak rinyálsz. neked nem járna semmi.

2013. febr. 8. 17:03
 19/30 anonim ***** válasza:
75%
Ilyen erővel, ha egy nemfohányzúnak ajándékoznak egy kartus cigit öngyujtóval annak is örülnie kéne, mert ajándék?
2013. febr. 8. 17:04
 20/30 A kérdező kommentje:
Persze, és érdekes módon van egy ugyanilyen stílusban író 81%-os is. Sosem kezded nagybetűvel a mondatod, például.
2013. febr. 8. 17:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!