Aranyláncot akarnak venni nekem, mit tegyek?
Anyukám elmondta, hogy ezt fogok szülinapomra kapni. Viszont utálom a nyakláncokat, és az aranyat. Egyáltalán nem a stílusom.
Mondtam, hogy vegyenek inkább egy szép fehérarany karkötőt, annak örülnék.
De nem, hajthatalan... Pedig kinéztem egy nagyon szépet, fáj a szívem érte..
Teljesen megértelek kedves kérdező.
6-os válaszoló, igazad van,hogy a szándék a lényeg, de gondolom apud nem az idegesítésedre egy "majd megszereted" mondattal adta neked a gyűrűt hanem tényleg úgy gondolta,hogy tetszeni fog
valakinek olyasmit venni ami egyáltalán nem az ízlése és kérte is,hogy ne
az szerintem bunkóság, de minimum udvariatlanság
tekerd a csuklódra komolyan,légy már kreatív.
majd elmondhatod a barátnőidnek.
---jaj anyám vett egy szart de nyavalyogtam és mégicsakazvanamiténakarooookkkk..
hány éves leszel?
Persze, jóhogy nem az ujjamra tekerjem és tessék van még 1 gyűrűm.
Komolyan te annyira oda vagy magadtól, te amúgy nagyon buta vagy. Annyi válaszodat láttam már, sokszor sírtam a röhögéstől, hogy miket írsz.
nem nem mondta hogy majd megszeretem.
--mert azon is meghatódtam hogy egyel talán gondolt arra hogy vegyen egy gyűrűt,hogy pénzt ,időt áldozott rá.
--még sírtam is udvariasan megköszöntem pedig mikor megláttam tudtam hogy soha nem veszem fel.
az igaz az én hibám hogy eladtam,úgy látszik nem vagyunk egyformák. csak rávilágítani szerettem volna arra hogy a szülinap áll belőled és azokból akik köszöntenek téged,és nekik is jár a tisztelet. 6-os.
fél órája regisztráltam,de köszi asszem elég is volt ennyi.
te csak rinyálsz. neked nem járna semmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!