Kezdőoldal » Ünnepek » Születésnap » Születésnapra uszodabérlet,...

Születésnapra uszodabérlet, és úszás tanulás?

Figyelt kérdés
Nemsokára itt a szülinapom. 22 éves vagyok, de nem tudok úszni, rossz élmények értek anno és víziszonyom van. Vagyis mostanában már azon agyalok hogy szeretnék megtanulni, mondjuk nem tudom mennyire merek majd, de beíratkoznék úszótanfolyamra. Van is nem messze tőlünk 2 uszoda, ahol van felnőtt oktatás. Érdemes lehet beíratkozni, vagy elég ha megkérem a legjobb barátnőmet hogy tanítgasson? Ő nagyon jó úszó.
2012. aug. 9. 23:51
 1/10 A kérdező kommentje:
Meg itt vagy 70 centis, vagy 2 méteres víz van csak. A 2 méteres az nekem mély, a 70 centisbe meg sztem csak gyerekek mehetnek. Nem sportolok semmit, és szeretnék valamit elkezdeni, és ez így kigondolva jónak tűnik. Érdemes ilyesmit kérni?
2012. aug. 9. 23:53
 2/10 anonim válasza:
100%
A helyedben szerintem én kérnék. Nem baj, ha az alapokra egy olyan ember tanít, akinek ez a foglalkozása, főleg ha tudod, hogy jó az oktatás.
2012. aug. 9. 23:56
 3/10 anonim válasza:
100%

Határozottan érdemes! Egy ismerősöm 40egynehány évesen tanult meg ilyen felnőttoktatáson.

Nem hiszem, hogy a barátnőd szakszerűen tudna tanítani, jobb azt biztos kezekre bízni. Attól hogy tud úszni nem biztos hogy tud fokozatosan tanítani....

Én 25 vagyok és szintén tanakodom egy tanfolyamon, én sem tudok úszni :(

2012. aug. 9. 23:56
 4/10 anonim válasza:
100%
Szerintem remek ötlet, hogy meg akarsz tanulni úszni. Menj bátran, hiszen az úszás nem csak fantasztikus sport, de igen hasznos is. Az oktatással kapcsolatban azonban mindenképpen a tanfolyamot ajánlom, hidd el az ismerősöd bármennyire is jó úszó attól még nem biztos, hogy kellően meg tud tanítani. Úszni és megtanítani valakit úszásra egészen más dolog, ezért inkább jobb ha olyan szakképzett profi segítséget kérsz mint amit egy tanfolyam nyújt.
2012. aug. 10. 07:04
 5/10 anonim ***** válasza:

Engem az istennek se birtak megtanitani,elmerültem mint az a nyél nélküli balta a mondásban.

Barátnőm tanitott meg elhagyottabb strandon.

Az uszodabérlet nem árthat

2012. aug. 10. 09:08
 6/10 anonim ***** válasza:
remek ötlet,én is ezt fogok majd kérni a 22.szülinapomra,szeretnék először megtanulni rendesen úszni majd vízilabdázni
2012. aug. 10. 11:43
 7/10 anonim ***** válasza:

Hát ha engem akármelyik barátnőm tanítgatott volna, akkor az életben nem tanulok meg úszni...

Rettentően féltem ugyanis. A barátnők pedig nem szivattak, csak óvatosan foglalkoztak velem, azaz mindig tartottak...

Engem a tesitanárom tanított meg úszni, aki abban profi. Viszont egy kegyetlen szadista... Féltem tőle, ezért igyekeztem neki szót fogadni. Ha mégse mertem valamit megcsinálni a vízben, akkor is nagyon szigorú és undok volt. Szóval befogtam a csőröm, és próbálkoztam, még ha néha egy kis víz bele is ment az orromba, nem haltam bele. Szép lassan ráéreztem a dologra.

Aztán mikor már kezdtem magabiztosan leúszni faltól-falig távokat, akkor nagyon megdícsért, és igazán kedves volt, akkor kezdett meglágyulni. Hihetetlen zseni! Ha nem így csinálja, hanem ő is babusgat, akkor még ma is a medence széléről nézném, ahogy mások önfeledten lubickolnak!

Szóval értik ezek a dolgukat, tudják mit csinálnak és mit csináltatnak. Egy kedves jóbarát pedig megértő, és fél, nehogy megfulladj, szóval úgy nehezebb. Hacsak nem vagy bátor és rájuk is hallgatsz!

2012. aug. 10. 15:21
 8/10 anonim ***** válasza:
7#-es vagyok... azt kihagytam, hogy 70 centisben tanítottak először engem is! Attól mert kicsi, az nem gyerekmedence... Éppen oktatásra való a kezdetekben, amíg magabiztosan meg tudsz maradni a víz tetején.
2012. aug. 10. 15:24
 9/10 anonim válasza:
ez már fáj.... -.-"
2012. aug. 13. 17:54
 10/10 anonim ***** válasza:
szia! na elkezdtél úszni azóta?
2012. szept. 15. 12:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!