Születésnapra uszodabérlet, és úszás tanulás?
Határozottan érdemes! Egy ismerősöm 40egynehány évesen tanult meg ilyen felnőttoktatáson.
Nem hiszem, hogy a barátnőd szakszerűen tudna tanítani, jobb azt biztos kezekre bízni. Attól hogy tud úszni nem biztos hogy tud fokozatosan tanítani....
Én 25 vagyok és szintén tanakodom egy tanfolyamon, én sem tudok úszni :(
Engem az istennek se birtak megtanitani,elmerültem mint az a nyél nélküli balta a mondásban.
Barátnőm tanitott meg elhagyottabb strandon.
Az uszodabérlet nem árthat
Hát ha engem akármelyik barátnőm tanítgatott volna, akkor az életben nem tanulok meg úszni...
Rettentően féltem ugyanis. A barátnők pedig nem szivattak, csak óvatosan foglalkoztak velem, azaz mindig tartottak...
Engem a tesitanárom tanított meg úszni, aki abban profi. Viszont egy kegyetlen szadista... Féltem tőle, ezért igyekeztem neki szót fogadni. Ha mégse mertem valamit megcsinálni a vízben, akkor is nagyon szigorú és undok volt. Szóval befogtam a csőröm, és próbálkoztam, még ha néha egy kis víz bele is ment az orromba, nem haltam bele. Szép lassan ráéreztem a dologra.
Aztán mikor már kezdtem magabiztosan leúszni faltól-falig távokat, akkor nagyon megdícsért, és igazán kedves volt, akkor kezdett meglágyulni. Hihetetlen zseni! Ha nem így csinálja, hanem ő is babusgat, akkor még ma is a medence széléről nézném, ahogy mások önfeledten lubickolnak!
Szóval értik ezek a dolgukat, tudják mit csinálnak és mit csináltatnak. Egy kedves jóbarát pedig megértő, és fél, nehogy megfulladj, szóval úgy nehezebb. Hacsak nem vagy bátor és rájuk is hallgatsz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!