Mit kezdjek az apámmal?
Régóta már,hogy folyton kötözködik velem gyakran a barátaim elött ilyenkor szinte mindig csak engem tud szidni,nemtudom mintha zavarná,hogy másokkal jól eltudok lenni. Otthon folyton a tanulásom zavarja azt mondja h ilyen jegyekkel gimi után mehetek dolgozni pedig 4 átlagom van az ország egyik legjobb gimiébe(apáczai),meg azt ismételgeti el minden egyes nap h így senki se leszek meg h egy veszett kutya vagyok mert nincs kötelességtudatom , ezen kívül szinte minden zavarja amit én csinálok(tvzek,gyúrok,alszok,de még az is h mikor megyek zuhanyozni) Egyszerűen kibírhatatlan és ami a legrosszab h testileg akar bántalmazni akkor ha kinyílvánítom a nemtetszésemet az iránt amit ő művel. És mivel most munkanélküli és itthon lógatja a lábát ez elég gyakori.
U.i 2 kistesómvan és sajnos őket is erővel akarja kordában tartani és az anyámat is :(
16/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!