Mit kezdjek a párom stílusával?
Több, mint 1,5 éve vagyunk együtt, mindketten 20 év felettiek. Néha már nem bírom elviselni a stílusát. Minden, amit ő csinál, az hihetetlenül nehéz, fárasztó és senki más nem tudná megcsinálni, csak ő (legyen ez akár a konyha felmosása), ellenben amit én csinálok, azt még egy majom is meg tudná csinálni hátrakötött kezekkel (nem pont ezekkel a szavakkal szokta mondani, de ez a lényeg). Néha már közel vagyok ahhoz, hogy elküldjem melegebb éghajlatra, de ennek ellenére is nagyon szeretem. Próbáltam már beszélni vele többször is, semmi eredmény.
Szerintetek tudnék tenni valamit ez ellen, vagy egyszerűbb, ha megszokom?
Ha hajlik rá, akkor cseréljetek munkát.
Abból lehet sokat tanulni. Névnapomkor a párom főzte az ünnepi étket (egyébként nem szokott főzni). Utána azt mondta, hogy inkább háromszor felássa a kertet, mint a főzés!:)
"...azt még egy majom is meg tudná csinálni hátrakötött kezekkel..."
:DDDD
Hát nem nagyon van más megoldás.Én mondjuk nem tudnék így együtt lenni valakivel,halálra idegesítene egy idő után.
red4me te férfi vagy,vagy nő?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!