Mit kezdjek a makacs apámmal aki 29 évesen is úgy kezel mint egy 5 évest?
Egyszeruen ragazkodj,ahhoz hogy a munkad te vegezd el, ne engedd hogy kivegye a kezedbol es ne engedd hogy kommentaljon neked. Vagj a szavaba, feleselj, legy szofogadatlan! Cseszd le! Legy rossz gyermek.
Ez a tanacsom. Es az ilyen szulo ezt erdemli.
Húha. Én igaz, még csak 20 éves vagyok, de úgy jöttem el anyámtól, hogy azt se tudtam merrefelől kell a felmosót megfogni :D
Még egy tojást sem mertem feltörni, majd erőt vettem magamon, és cirka 2 hét alatt jobban főzök, mint anyósom :)
Szóval ne hagyd, hogy apukád ennyire segíteni akarjon. Próbáld megértetni vele, hogy neked is szükséged van tapasztalatra...
Elsőnek: már nincsenek együtt a szüleim
Másodiknak: már felnőtt vagyok és meg is szoktam mondani, már üvöltöztünk is, de ő egy olyan ember, akivel nem lehet logikával érvelni, összehord mindent és mindig úgy állitja be a dolgokat mintha én lennék a hülye és hogy hülyén reagálom le a dolgokat.Tehát miután érvelek, elmondom értelmesen és már nincs mit mondania következő alkalommal kezdjük a nulláról, mintha ez a beszélgetés nem is lett volna.
Masodik valaszolo vagyok. Felnott vagy, de neki a gyermeke vagy. Ezert mondtam legy rossz gyermek. :)
Amugy meg szerintem jo lenne elkoltozni. Az ilyen hulye vitak kikeszitik az embert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!