Bulit szeretnék rendezni 12-13 éveseknek hogyan csináljam mit írjak a meghívóra hogyan írjam a meghívóra hogy alkoholos italok, hogy a szüleik ne jöjjenek rá hogyan írjam rá a meghívóra hogy ott alvás úgy hogy ne csúfolódjanak?
Figyelt kérdés
2012. júl. 24. 07:53
1/2 anonim válasza:
a szülők rájönnek. ne írd a meghívóra hogy pia is lesz. ird a meghivóra a telefon számod,és azt majd felhívják a srácok..
2/2 anonim válasza:
Minek isztok 12-13 évesen? Én csak 18-19 évesen kezdtem el inni úgy tényleg [hogy nem csak 1 fél sör] és a memóriám ami nagyon jó volt iszonyat rossz lett az elmúlt 1-2 évben, és sok más velem egykorú is ezt tapasztalta. Hozzátenném, hogy 23 éves vagyok. Na mindegy, ez nem az én döntésem. Nekem mindegy hogy roncsolják magukat a mai gyerekek, csak egyszerűen nem értem miért. Kíváncsi leszek mennyi lesz így az átlagéletkor.
És akkor válasz a kérdésre:
Nyilván ne írd rá ha nem akarod, hogy tudják, hogy lesz pia, meg ott alvás. Amúgy meg gondolom van facebookod..Miért nem ott hívod meg őket egy eseményre? Ha nem értesz hozzá kérj meg valakit, hogy segítsen. Állítsd be, hogy csak az láthassa az eseményt akit meghívtál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!