Miért van szükségem ennyi alvásra?
Figyelt kérdés
Nyáron általában mindig sokáig szoktam bóbiskolni, de mostanában a 10-12 óra alvás a jellemző, ami még szerintem is túl sok. Ezen kívűl napközben sem igazán találok magamra, kicsit nyomottnak és erőtlennek érzem magam úgy 3-4 hete. Előtte 2,5-3 órás túrákra is el tudtam menni a kutyámmal, azonban egy ideje már csak rövidebb 45-60 perces sétákra van erőm a faluban. Mit tudnék tenni, hogy ne legyek ennyire fáradt? Általában éjfél körül szoktam lefeküdni, de másnak ugyanígy 6 óra alvás is elég, én meg duplaennyit alszok. Gondoltam már az ágyamra, ami egy régi rugós ágy - tényleg nem egy kényelmes darab, ha erről váltalánék lehet, hogy kevesebb pihenésre lenne szükségem?2012. júl. 23. 13:48
1/1 anonim válasza:
Lehet vitaminhiány,vagy ásványi anyag hiány (vas).Próbálj figyelni a táplálkozásodra!Ha nagyon komolynak érzed a problémát,akkor egy vérvétel kiderítheti,hogy pontosan mi okozza a fáradékonyságodat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!