Éjszakai alvás. Ideje lenne pihennünk, valami bevált módszerre lenne szükségem. Hogyan tanítsam éjszakai alvásra?
11hónapos a fiam, én 6hetes terhes a tesóval.
Eddig is zavart, de túléltem, megszoktam, hogy kelünk, viszont terhesen jobban húz az ágy, pihennék éjjel.
Éjjel 2-8 a kelések száma, nagyon nehezen lehet visszaaltatni, alig tudok pihenni.
Valami bevált módszeretek van erre?
Nagyon kéne segítség.
Igen, eszik még, az éjjel kb végig szopizott, mozdulni sem tudtam.
Külön ágya van, de folyton kikéreckedik, ezért is kel ennyit.
Magától nem alszik el, üvölt, rémálom az alatatása.
Kedves második, tudsz privát emailt küldeni innen:) és nagyon megköszönném, ha elküldenéd.
Lehet drasztikus, azzal, hogy elolvasom még nem teszek kárt, és lehet ha alkalmazom azzal sem.
Írtam privit!
Igen, elég drasztikus a könyv. Szerintem nem kell mindent szóról szóra venni. Pl. azt írja hogy nem lehet megsimogatni a picurt, hát én ezt nem tartottam be. Amikor bementem hozzá, beszéltem neki, simogattam, megpuszilgattam és kijöttem. Persze ő sírt tovább, de én fontosnak éreztem hogy legyen fizikai kontaktus is. Ki nem vettem az ágyából, mert az csak olaj lett volna a tűzre.
Olvasd el és ha kérdésed van, vagy tudok valamiben segíteni, írj nyugodtan! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!