Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » A tampon éjszaka is fent...

A tampon éjszaka is fent lehet ha alszom? Nem lesz tőle bajom? Mert nekem azt mondták nem egészséges. Meg ugye elvileg hat órát lehet fent csere nélkül.

Figyelt kérdés
Most használtam először és tökre be vagyok parázva..mert ugye amikor feltettem egy kicsit éreztem, hogy ott van amikor leültem.Ez azért van mert nem helyeztem fel elég mélyre?

2012. júl. 23. 19:43
 1/9 anonim ***** válasza:
Először is nem helyezted fel helyesen, másodszor hidd el az ég világon nem lesz semmi bajod tőle :)
2012. júl. 23. 19:48
 2/9 A kérdező kommentje:
olyat olvastam, hogy csúnya fertőzéseket lehet kapni://:(
2012. júl. 23. 19:53
 3/9 anonim ***** válasza:

én szoktam használni éjszaka is, valamikor mindkettőt tampont meg betétet is.

valóban sokan mondják, hogy nem egészséges... de igazából ez attól függ, hogy mennyire erős a vérzésed!

2012. júl. 23. 19:55
 4/9 A kérdező kommentje:

Hát mikor milyen..:S

És a cérnának kb mennyire kell kilógnia?

2012. júl. 23. 19:56
 5/9 anonim ***** válasza:
A mutatóujjaddal tedd fel, ameddig csak tudod.A madzag elég hosszú... lényeg, hogy ne érezd a tampont magát, ha ülsz. Éjszakára semmiképpen ne használj tampont, betétet inkább.
2012. júl. 23. 21:14
 6/9 anonim ***** válasza:
7 éve menstruálok és hidd el tényleg nem lesz semmi bajod tőle! Legalábbis én még élek :)) És még ezért nem kellett pl dokihoz mennem :))
2012. júl. 23. 22:11
 7/9 A kérdező kommentje:
5. válaszoló mi bajom lesz ha éjszaka használok tampont?:O
2012. júl. 23. 22:21
 8/9 anonim ***** válasza:

Igaza van az 5. válaszolónak. Éjjelre ne használj tampont!

[link]

2012. júl. 24. 07:05
 9/9 A kérdező kommentje:
Most nagyon megijedtem, de azért köszönöm a válaszokat :S
2012. júl. 24. 10:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!