Párommal meg merjük venni, ezt az IKEA franciaágyat, milyen tapasztaltaitok vannak IKEA ágyakkal?
2006-ban vettem ugyanilyen ágyat az is nyír szinű. Hozzá ilyen ágyrácsot [link] és Sultan matracokat. Az ágyrácsot azóta eladtam, mert nagyon ringott és dugás közben mindig szétesett! Tök rossz volt minden aktus után ágyat javítani!
:(
Azóta egy sima 2000 Ft-os deszka van az ágyban.
Az ágy egyik oldaldeszkája a ragasztásnál szétesett még garancia időn belül. Kicserélték szó nélkül, sőt ki is hozta a saját futáruk, de nekem kellett szét- és összeszerelnem megint!
A Sultan matracot is kicseréltettem már egyszer, mert szétment a varrásnál!
Vettem bele rugós matracot (Harestua), de attól tengeribeteg lettem, mert szintén ringatózik...
Most egy (2) ilyenre gyűjtök:
Nővérem szobájában ilyen van.
Nem rossz ágy, de nyekereg. Most 5 éves kb 2 éve kezdett nyekeregni. Kérdeztünk egy asztalost azt mondta, sokat nem lehet tenni vele, mert a gyors gyártás miatt még nem teljesen száraz a fa a gyártáskor, és ahogy kiszárad attól változik a mérete és nyekereg kicsit.
Pedig jól van összeszerelve, és a csavarokat is rendszeresen utánhúzom.
"mert a gyors gyártás miatt még nem teljesen száraz a fa a gyártáskor"
Tapasztalatból mondhatom, nincs benne igazi fa, tiszta pozdorja az egész, belül pedig üreges, ennek nem kell semennyit száradnia!
3. voltam megint!
:)
No és még valami: én csak 185 cm vagyok, de ha hason fekszem, akkor túllóg a lábam, és nyomja a szögletes ágykeret!
:(
Dupla ágykeret:
Alapanyag: Nyírfa furnér., Farostlemez, Forgácslemez, Farostlemez, Áttetsző akril lakkozás
Alapanyag: Farostlemez, Farostlemez, Forgácslemez, Áttetsző akril lakkozás, Dombornyomott akril bevonat, Papír, Nyírfa furnér.
Na erről beszéltem, ennek már nem kell száradnia!
:D
No de azt is meg kell említenem, hogy a csere óta nem volt gond az ágykerettel, és ennek már 4 éve!
:)
Nem teljesen értem, miért kell lepontozni egy hasznos választ, még ha esetleg téves infó is van benne.
Nekem egy asztalos mondta ezt, és nagyon sajnálom, de a saját ágyunkat nem szedtem szét, hogy miért nyekereg.
Azt gondoltam, a kérdezőnek elég hasznos infó, hogy pár év után kicsit nyekeregni fog.
De pontozzatok le nyugodtan...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!