Van erre valami ötletetek?
Vőlegényem születésnapja lesz szombaton, azt kapja tőlem, hogy elmegyünk wellnessezni, de csak a következő hét végén.
Nem élünk együtt, de átmegyek szülinapján, hogy adhatom át az "ajándékot"? Olyasmire gondolok, hogy írok egy lapot vagy valami, hiszen rosszul érezném magam.
Ez csak egy ötlet. Mi egyszer úgy adtunk utazást ajándékba szülőknek, hogy kiválogattuk egy utazási iroda kínálatából a pénztárcánkhoz illő utakból kb. 10 darabot, és összeállítottunk belőle egy ilyen kis "katalógust". Átadtuk és a megajándékozottak pedig kiválaszthatták, hogy melyik utat szeretnék. Valami hasonlót csinálhatnál esetleg te is, nyilván az lenne benne, ahova mentek, de csinálhatnál ilyen kis cuki összeállítást,a helyről ahova mentek, a látnivalókról.
Egyszer olyan is volt, hogy rendeltem az anyukámnak avon katalógusból, de nem jött meg neki időben, ezért a szülinapján nem is tudtam odaadni. De kivágtam a termékek fotóját, felragasztottam egy lapra és azt adtam oda neki, hogy lássa, mit fog majd kapni :)
Én ezt írnám:
Kicsim!
Az ajándékodat "részletekben" kapod meg. Ma be kell érned velem, és ezzel az üveg pezsgővel. :) A többit jövő pénteken megkapod! :) Szeretlek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!