Kezdőoldal » Ünnepek » Születésnap » Van erre valami ötletetek?

Van erre valami ötletetek?

Figyelt kérdés

Vőlegényem születésnapja lesz szombaton, azt kapja tőlem, hogy elmegyünk wellnessezni, de csak a következő hét végén.

Nem élünk együtt, de átmegyek szülinapján, hogy adhatom át az "ajándékot"? Olyasmire gondolok, hogy írok egy lapot vagy valami, hiszen rosszul érezném magam.

2012. júl. 10. 17:39
 1/9 anonim ***** válasza:
Jó ötlet a lap, de ne írd bele, hogy mi az ajándék. Csak annyit, hogy meglepetés, ami jövő pénteken válik aktuálissá. Tegye magát szabaddá! :)
2012. júl. 10. 17:41
 2/9 A kérdező kommentje:
Tudja vagyis sejti az ajándékot. Csak olyan béna vagyok szöveg megfogalmazásban. Nem tudom mit írhatnék bele, képes lapot vegyek, vagy egy sima A4es lapra.
2012. júl. 10. 17:47
 3/9 anonim válasza:
Lehet, hogy nem is kell feltétlen írni valamit, talán elég egy üveg pezsgő, odaadod és megmondod, hogy az igazi ajándék a jövő héten lesz esedékes. A pezsgőt megiszogatjátok, beszélgettek egy jót, összebújtok, stb... :-)
2012. júl. 10. 17:51
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Kedves xy! Jövő hétvégén meglepetés vár, ha érdekel, hogy mi az, mosolyogjál! Boldog szülinapot! (A képeslap jó ötlet.)
2012. júl. 10. 17:52
 5/9 A kérdező kommentje:
Nem érezném jól magam, ha így állítanék be. Ezt úgyis észre venné. Szeretnék valami frappáns dolgot.
2012. júl. 10. 17:52
 6/9 anonim válasza:

Ez csak egy ötlet. Mi egyszer úgy adtunk utazást ajándékba szülőknek, hogy kiválogattuk egy utazási iroda kínálatából a pénztárcánkhoz illő utakból kb. 10 darabot, és összeállítottunk belőle egy ilyen kis "katalógust". Átadtuk és a megajándékozottak pedig kiválaszthatták, hogy melyik utat szeretnék. Valami hasonlót csinálhatnál esetleg te is, nyilván az lenne benne, ahova mentek, de csinálhatnál ilyen kis cuki összeállítást,a helyről ahova mentek, a látnivalókról.

Egyszer olyan is volt, hogy rendeltem az anyukámnak avon katalógusból, de nem jött meg neki időben, ezért a szülinapján nem is tudtam odaadni. De kivágtam a termékek fotóját, felragasztottam egy lapra és azt adtam oda neki, hogy lássa, mit fog majd kapni :)

2012. júl. 10. 18:00
 7/9 anonim ***** válasza:
Meg még beleírhatod, hogy "Mosolyod megnyerő, mint mindig, de a titkot megtartom jövőhét péntekig!"
2012. júl. 10. 18:02
 8/9 anonim válasza:

Én ezt írnám:

Kicsim!

Az ajándékodat "részletekben" kapod meg. Ma be kell érned velem, és ezzel az üveg pezsgővel. :) A többit jövő pénteken megkapod! :) Szeretlek

2012. júl. 10. 18:08
 9/9 A kérdező kommentje:
De jó ötleteket kapok, köszönöm. :)
2012. júl. 10. 18:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!