Kezdőoldal » Ünnepek » Születésnap » Mit szólnál ha a barátod...

Mit szólnál ha a barátod piákat venne születésnapodra?

Figyelt kérdés
nem számítottam nagy dologra de erre végképp nem. mondta hogy nem tud mit venni (szerintem egy lánynak azért nem olyan nehéz mit venni) aztán kezembe nyomott egy zacskót teli piával (sör, pezsgő) de mondta még egy karton cigi talán jobb lett volna. néha cigizek és iszok egy pohárral de ezt elég sértőnek érzem. ennél még egy desszert is jobb lett volna. szerinted? 2 éve együtt.
2012. febr. 12. 13:28
1 2 3 4
 21/31 anonim válasza:

Ha minőségi, én örültem volna neki:D

A zacskónak nem.

2012. febr. 12. 14:21
 22/31 anonim ***** válasza:
34%

Szerintem is elég gáz.

Kb. úgy érezném magam, mintha alkoholistának tartana. :(((

Egy jó bornak, egy pezsgőnek természetesen tudok örülni (kedvenc fehérborom bitang kemény 400 ft), de egy nejlonzacskónyi akárminek csak akkor tudnék örülni, ha mondjuk a kedvenc csokimmal van tele, és másba nem fért el. ;)

Aki szerint nem gáz: te se örülnél, ha kapsz egy kiló lisztet, csokipudingot, tejszinhabot, egy doboz tojást, stb.

Pedig a torta se más tulajdonképpen.

2012. febr. 12. 14:27
 23/31 anonim ***** válasza:

Ugyan már, férfiak...mit vársz?

Én egyik éven egy viharlámpát kaptam, mert szerinte kell a kertbe! :D

én jót röhögtem vele együtt, tudta ő is, hogy marhaságot vett, de nekem elég, hogy szeret!

:)

2012. febr. 12. 14:28
 24/31 anonim ***** válasza:
100%

Nem arról van szó, h én csak a nagy ajándékoknak örülnék, de ezen én sem tudtam volna őszintén mosolyogni.

Értemén, hogy a pasiknak nem megy olyan könnyen az ajándék kitalálósdi, de pont piát adni!? Ezzel az erővel vehetett volna valami drágább bonbont/ desszertet, kézműves csokoládét, esetleg egy cukrászdában rendelhetett volna tortát. Mert árban gondolom az piával sem jött ki jobban.

Mindenesetre én megköszönném a helyedben, majd megkérném rá, h ha legközelebb nincs ötlete, kérdezzen meg előtte téged. Te meg lehetőleg ne azt válaszold, h nekem mindegy, én mindennek örülök, mert ezzel nem lesz kisegítve. Írj egy listát neki olyan dolgokból, amit szívesen megvennél, de sajnálod rá a pénzt (nálam mondjuk sok ilyen van: szakácskönyvek, egzotikus kajákhoz alapanyag, különlegesebb édesség, szappan, parfüm stb). És majd ő választ közülük egyet, olyan árban, amiben is gondolkozott. Megvan a meglepetés, mert nem tudod, h mit fogsz kapni, örülsz is, hiszen te választottad ki, és ő sem kínlódott azon, h akkor most minek is örülnél.

Vagy még van egy olyan megoldás, h elmentek együtt vásárolni, ő megmondja az összeget, te pedig azon a kereten belül választasz vmit/ vmiket.

Lehet, h ez így rosszul hangzik, h tudod, h mi mennyibe került, de legalább nem lesz félreértés, meg sértődés belőle.

2012. febr. 12. 14:30
 25/31 anonim ***** válasza:
100%

ma 14:30

Még annyit, h most jutott eszembe, h nem olyan rég nekem is ajándékozott a párom alkoholt. Kaptam egy nagy ajándéktasakban többféle különleges sört, két tábla cote d'or csokit, brie-t és márványsajtot. És imádtam mindent belőle, mert nálam ezek is a 'szeretem, de magamnak csak nagyon ritkán veszem meg' kategóriába tartoznak.

Szóval az ilyesmit is lehet stílusosan csinálni, pláne, ha a párod ismeri az ízlésedet ilyen téren.

2012. febr. 12. 14:39
 26/31 anonim válasza:

ma 14:27

Bocs, de a tortás hasonlatod nem állja meg a helyét.

Az meg, hogy szerinted nem gázabb egy zacskónyi csokit kapni, mint piát, ízlés dolga, én mindenestre jobban örülnék egy zacskó különleges sörnek, vagy bornak, mint egy szatyorni adalékanyagos csokinak.

2012. febr. 12. 14:50
 27/31 anonim ***** válasza:
Hát... én nem nagyon örülnék neki. Max. ha vmi olyan, amit nagyon szeretek, minőségi és szépen van becsomagolva. De egy szatyor tele ilyen-olyan piával... szülinapra... nagyon gáz. Legalábbis nekem. Persze embere válogatja, de azon, hogy ennyire kiakadtál, látszik, hogy vagy baromira nem ismer téged, vagy leszarja, hogy mit szeretnél, vagy nem is emlékezett a szülinapodra, és elment utolsó pillanatban venni vmit, vagy önző, és olyasmit vett, amit úgyis ő fog többet használni. Sztem beszélgess el vele erről, hogy mégis hogy gondolta...
2012. febr. 12. 14:52
 28/31 anonim ***** válasza:
Inkább az a gáz h nem ismer annyira h tudja mit szeretnél és mit nem :|
2012. febr. 12. 17:01
 29/31 anonim ***** válasza:

2 év után nem tud mit venni? Mi lesz 5-10-20 év múlva? Ha nem akarsz egész életedben egy táska sört kapni, sürgősen szabadulj meg a pasitól.

Az, hogy nem tudja, TE minek örülnél, egyetlen dolgot jelent: nem figyel oda rád, nem érdekled igazán.

Kíváncsi lennék, mit szólna, ha egy csokor rózsát vennél neki a szülinapjára, és közölnéd, hogy nem tudtad, minek örülne... Ha vele akarsz maradni (én nem akarnék, de a te dolgod), én a helyedben mindenképpen kipróbálnám.

2012. febr. 12. 17:14
 30/31 anonim ***** válasza:

"Sürgősen szabadulj meg tőle"

te jó ég!!!

Na, te sem vagy egy nagy párkapcsolat szakértő!

Ez a megoldás szerinted?:D

2012. febr. 12. 17:46
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!