Mit szólnál ha a barátod piákat venne születésnapodra?
Figyelt kérdés
nem számítottam nagy dologra de erre végképp nem. mondta hogy nem tud mit venni (szerintem egy lánynak azért nem olyan nehéz mit venni) aztán kezembe nyomott egy zacskót teli piával (sör, pezsgő) de mondta még egy karton cigi talán jobb lett volna. néha cigizek és iszok egy pohárral de ezt elég sértőnek érzem. ennél még egy desszert is jobb lett volna. szerinted? 2 éve együtt.2012. febr. 12. 13:28
11/31 anonim válasza:
De a nejlon zacskó tényleg gáz. Lehetne stílusosabb is. Vagy egyszerűen zacskó nélkül.
12/31 A kérdező kommentje:
egy szál virágnak jobban örültem volna. az is bánt hogy rám csak cigi és ital tekintetébe gondol
2012. febr. 12. 13:52
13/31 anonim válasza:
Sosem iszom alkoholt, így, aki nekem azt vesz, az nagyon nem ismer. :D (Mondjuk ilyen még nem fordult elő.)
Egyébként ajándékot sosem szoktam elvárni, így nem sértődnék meg ennek ellenére sem, bár lehet, elgondolkodnék, hogy valamit nem csinálok jól, ha két év alatt nem vette észre, hogy még szilveszterkor is üdítővel koccintok, mert undorodom az alkoholtól...
De, ha nálad nem ez a helyzet, akkor nincs min megsértődni.
14/31 A kérdező kommentje:
az hogy néha megiszok egy pohárral nem azt jelenti h egy szatyor pia kell
2012. febr. 12. 13:55
15/31 anonim válasza:
Én örülnék neki, hogy egyáltalán gondolt rám. Pezsgővel és sörrel pedig mindig lehet mit kezdeni, félreteszed vmi bulira és kész. Én nem csinálnék belőle ügyet.
16/31 anonim válasza:
Kitárnám mindkét karom és mosolyogva közölném: "Bújj be fiam"
:D
17/31 anonim válasza:
mondjuk ha nem tud mit venni akkor miért nem mondtad hogy minek örülnél most a legjobban, ennyi,ha nincs nagy probléma a kapcsolatban akkor csinálnak az emberek, kész röhej. A piától legalább nem hízol el.
18/31 A kérdező kommentje:
úgy látom a többség szerintem nem gáz...
2012. febr. 12. 14:09
19/31 anonim válasza:
mert tényleg nem az, nem feltétlen vitával kell neki megmondani hogy miért ezt vette, 2 év alatt meg ha te egyáltalán ismered tudod hogy kell vele kényes témákról beszélgetni, ha meg nem akkor kvittek vagytok.
20/31 anonim válasza:
Örültem volna, főleg a pezsgőnek, ebből simán, jó szülinapot kihozhatták volna, mondtad volna, hogy a kádba forróvíz és elpezsgőzgettek ketten (ha olyan nagy kádatok van), ha meg nincs, akkor az ágyba pezsgőztök ketten és nosztalgiáztok. :D Lehet ő is ezt akarta belőle kihozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!