Anyukám most lesz 50 éves, mit adjak neki a tesómmal?
Jó ötlet.
Vegyétek azt. Ti tudjátok, hogy minek örül.
Takarítsatok ki.
Mosogassatok el.
Mossátok ki a ruhát+ teregessétek ki+vasaljátok ki+pakoljátok el.
Főzzél hétvégén.
ABC-be is menjetek és az üvegeket is vigyétek vissza.
Szemetet is vigyétek ki.
Nem értem a lepontozókat! Mindenki tök aranyos meg jó dolgokat ír, az aromadiffúzoros is.
Én egy idősebb fószer vagyok, de pl a húgom, amikor betötötte az 50-et, én egy smaragd gyöngysort adtam neki ajándékba, plusz kiegészítőnek Ausztriából hoztam ilyen kis luxuscsomadot, ami egy műanyagból készült, de aranyszínű fürdőkád, aminek a belseje tele van ilyen kényeztetős cuccokkal. De azt hiszem, hogy nálunk is kapható a Müllerben hasonló. Illetve nyilván ahogy a pénzügyi helyzetetek engedi, ha van kedvenc parfümje, akkor azt is érdemes venni. Vagy a Müllerben, vagy a Douglasban vagy a Notino-n. Ezek garantáltan eredetit adnak el.
Plusz ötlet, attól függően, hogy milyen a habitusa. Vannak ilyen repülős programok, hogy egy óra sétarepülés a főváros felett, vagy ha vagány nő és szeret vezetni, akkor Porsche élményvezetés, vagy ha nagyon jófej család vagytok, akkor vannak ilyen gasztro bónuszok is, hogy valamelyik étteremben egy 4 személynek közös ebéd vagy vacsora. Ezek a bónuszbrigádon, meglepkéken vannak, meg van valami kuponverzum vagy hasonló szolgáltató oldal, ők is szoktak jópofákat ajánlani.
A házimunka is kedves gesztus, bár nem csak ünnepekkor.
53 éves nő vagyok.
Nagyon szeretem a családomat, de én legjobban annak örülnék, ha elmehetnék egyedül egy hétre BÁRHOVA, ahol full kiszolgálnak, kaja/pia, minden, kezelések, fürdő, masszázs, esti fény :-)
Szóval, nem tudom Apukád milyen utazást ajándékoz, de ha lehet, inkább szálljatok bele és legyen fullos, de nagyon. És mire hazajön csillogjon-villogjon a lakás és legyen megfőzve.
Az tök jó!
Mire hazajönnek,
- Takarítsatok ki.
- Mosogassatok el.
- Mossátok ki a ruhát+függönyt teregessétek ki+vasaljátok ki+pakoljátok el.
- Főzzél hétvégén és hétköznap is!
- ABC-be is menjetek minden nap és az üvegeket is vigyétek vissza.
- Szemetet is vigyétek ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!