Kezdőoldal » Ünnepek » Születésnap » Anyukám most lesz 50 éves,...

Anyukám most lesz 50 éves, mit adjak neki a tesómmal?

Figyelt kérdés
18 éves lány vagyok és arra gondoltam, hogy csinálnánk neki ilyen kényeztető csomagot egy arckezeléssel, kézműves csokikkal. Esetleg valami ötlet, lehet drágább is, hogy mit lehetne. Apukám utazást ajándékoz neki, de mi külön szeretnénk adni.

dec. 10. 23:25
 1/8 anonim ***** válasza:
95%

Jó ötlet.

Vegyétek azt. Ti tudjátok, hogy minek örül.

dec. 10. 23:27
 2/8 anonim ***** válasza:
35%
hétfőtől akciós a lidldben az aroma diffúzor 5-6 ezer
dec. 11. 00:35
 3/8 anonim válasza:
61%

Takarítsatok ki.

Mosogassatok el.

Mossátok ki a ruhát+ teregessétek ki+vasaljátok ki+pakoljátok el.

Főzzél hétvégén.

ABC-be is menjetek és az üvegeket is vigyétek vissza.

Szemetet is vigyétek ki.

dec. 11. 06:08
 4/8 anonim ***** válasza:
67%
Ja, ha átvállaljátok tőle a házimunkát, az nagyon jól esne neki, miközben kipróbálja a tőletek kapott kényeztető csomagot :)
dec. 11. 07:23
 5/8 anonim ***** válasza:
46%

Nem értem a lepontozókat! Mindenki tök aranyos meg jó dolgokat ír, az aromadiffúzoros is.

Én egy idősebb fószer vagyok, de pl a húgom, amikor betötötte az 50-et, én egy smaragd gyöngysort adtam neki ajándékba, plusz kiegészítőnek Ausztriából hoztam ilyen kis luxuscsomadot, ami egy műanyagból készült, de aranyszínű fürdőkád, aminek a belseje tele van ilyen kényeztetős cuccokkal. De azt hiszem, hogy nálunk is kapható a Müllerben hasonló. Illetve nyilván ahogy a pénzügyi helyzetetek engedi, ha van kedvenc parfümje, akkor azt is érdemes venni. Vagy a Müllerben, vagy a Douglasban vagy a Notino-n. Ezek garantáltan eredetit adnak el.

Plusz ötlet, attól függően, hogy milyen a habitusa. Vannak ilyen repülős programok, hogy egy óra sétarepülés a főváros felett, vagy ha vagány nő és szeret vezetni, akkor Porsche élményvezetés, vagy ha nagyon jófej család vagytok, akkor vannak ilyen gasztro bónuszok is, hogy valamelyik étteremben egy 4 személynek közös ebéd vagy vacsora. Ezek a bónuszbrigádon, meglepkéken vannak, meg van valami kuponverzum vagy hasonló szolgáltató oldal, ők is szoktak jópofákat ajánlani.

A házimunka is kedves gesztus, bár nem csak ünnepekkor.

dec. 11. 08:28
 6/8 anonim ***** válasza:
61%

53 éves nő vagyok.

Nagyon szeretem a családomat, de én legjobban annak örülnék, ha elmehetnék egyedül egy hétre BÁRHOVA, ahol full kiszolgálnak, kaja/pia, minden, kezelések, fürdő, masszázs, esti fény :-)

Szóval, nem tudom Apukád milyen utazást ajándékoz, de ha lehet, inkább szálljatok bele és legyen fullos, de nagyon. És mire hazajön csillogjon-villogjon a lakás és legyen megfőzve.

dec. 11. 14:37
 7/8 A kérdező kommentje:
Apukám egy olaszországi toszkán körutazásra gondolt, mert anyukám régóta szívesen menne oda.
tegnapelőtt 19:49
 8/8 anonim válasza:

Az tök jó!

Mire hazajönnek,

- Takarítsatok ki.

- Mosogassatok el.

- Mossátok ki a ruhát+függönyt teregessétek ki+vasaljátok ki+pakoljátok el.

- Főzzél hétvégén és hétköznap is!

- ABC-be is menjetek minden nap és az üvegeket is vigyétek vissza.

- Szemetet is vigyétek ki.

tegnap 08:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!