Barátomat szeretném meglepni születésnapjára valami olyan, nem hétköznapi élménnyel, amiben még nem volt része. Mivel lepjem meg?
Figyelt kérdés
Gondoltam gokartozásra, hőlégballonozásra, vadvizi evezésre. Ti melyiket választanátok? Valami különlegeset szeretnék most egyszer, ami örök emlék lenne. Igazából ő mindenre nyitott.
Szívesen olvasok más ötleteket is.
Ruha, parfüm, tengerparti utazás most kilőve, azokat már az előző szülinapjain adtam.
aug. 30. 13:51
21/27 anonim válasza:
Nekem nagy álmom a hőlégballonozás, nagyon tudnék neki örülni
22/27 anonim válasza:
lehet akár + lány vagy + fiú ha nyitottak vagytok hármasozás, négyes vagy ha barátodat izgatná akkor meglepheted akár cuckoldal is barátod néz téged egy jó pasival a hogy szeretkezel! na az már meglepetés élmény lenne mindkettőtöknek
23/27 A kérdező kommentje:
20# mindig van szex, de én most valami mást akarok ajándékba adni (és utána úgyis lesz szex, csak hogy mindenkit megnyugtassak).
aug. 30. 15:50
24/27 A kérdező kommentje:
Hármasozhat másokkal, ha akar, ha akar bárkit megkukkolhat, csak ne tudjak róla. Nekem ezek nem jönnek be, soha esélyt sem fogok ilyennek adni.
aug. 30. 15:52
25/27 anonim válasza:
#16 akkor pontozd már fel kérlek a #10-es válaszomat, mert kvázi ugyanezt írtam, de a te válaszod 72 %-on van, az enyém meg valamiért 0 %-on
26/27 anonim válasza:
Beszélj meg vele egy találka időpontot a belváros legforgalmasabb helyén és mikor odaér és meglát a tér másik oldalán téged, kezd el ledobálni magadról az összes ruhát egészen évakosztümig. Olyan élményben lesz része és másoknak is,hogy rögtön eldobja az agyát.🤣😜
27/27 anonim válasza:
Kérjél kölcsön a MÁV-tól egy kalauz egyenruhát.Majd mond meg a barátodnak,hogy este 10 után szálljon fel a Dunaújvárosból Budapestre induló legutolsó vonatra azzal az ürüggyel, hogy valamelyik közös ismerősötök át szeretne adni neki Rácalmásnál egy fontos csomagot vagy nagyon értékes könyvet, esetleg nedvesen göngyölt linóleumot mert az nagyon értékes.Közben pedig te bajusszal és sötétzöld, vagy opálkék napszemüveggel felszállsz kalauzként a vonatra, innentől már tudni fogod mi a dolgod. De mások is hogy megkönnyítsenek téged vagy őt. Olyan felfedhetetlen élményben lesz részetek,hogy egy életre berögződik a kisokosba. Hajrá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!