Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nagyon gáz lenne megkérdezni,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon gáz lenne megkérdezni, hogy mit szeretne születésnapjára kapni?

Figyelt kérdés
3 hónapja vagyok együtt barátnőmmel és egy hónap múlva születésnapja lesz, viszont tanácstalan vagyok mit vegyek neki. Nálunk a családban 10 éve nincs ajándékozás és teljesen kijöttem a gyakorlatból, viszont neki szeretnék valamit adni. Megkérdezhetem hogy mit szeretne, vagy inkább találgassak?
2023. jún. 8. 13:31
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
98%
Szerintem nyugodtan kérdezd meg.
2023. jún. 8. 13:32
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Nem gáz egyáltalán.
2023. jún. 8. 13:35
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

Hát vannak nők akik ezen megsértődnek, vagy vannak akik a praktikus ajándékon sértődnek meg, de szerintem egyáltalán nem gáz. Sőt, én sokkal jobban örülnék ha valaki megkérdezné, hogy mit szeretnék, mire van szükségem, minthogy kapjak valami teljesen feleslegeset. Az pazarlás, pénzkidobás. Szerintem ez sokkal tudatosabb, praktikusabb és figyelmesebb hozzáállás.

Nem gáz!

N

2023. jún. 8. 14:03
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Dehogy gáz! Sőt! Figyelmes dolog, hogy már most készülsz rá.
2023. jún. 8. 14:05
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon örülnék, hogy nem felesleges dolgot kapok, hanem valóban örömet akarsz okozni.
2023. jún. 8. 14:35
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Inkább kérdezd meg nehogy valami olyat vegyél neki amire semmi szüksége.
2023. jún. 8. 15:03
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Nem, nem gáz.
2023. jún. 8. 15:10
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Egyetértek, kérdezz rá. Kapcsolat eleje, nem elvárható, hogy kitaláld a kívánságát.
2023. jún. 8. 15:24
 9/11 anonim ***** válasza:

Szerintem nyugodtan :)

Inkább mint egy olyat vegyél, ami nem tetszene neki

2023. jún. 8. 16:12
 10/11 anonim ***** válasza:
Igen, nyugodtan kérdezd meg. Így legalább olyat veszel neki, aminek örülni fog. Nagyon kínos olyat kapni, ami nem tetszik, és úgy tenni, mintha örülnénk neki.
2023. jún. 8. 16:20
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!