Barátomat szeretném meglepni születésnapjára valami olyan, nem hétköznapi élménnyel, amiben még nem volt része. Mivel lepjem meg?
Gondoltam gokartozásra, hőlégballonozásra, vadvizi evezésre. Ti melyiket választanátok? Valami különlegeset szeretnék most egyszer, ami örök emlék lenne. Igazából ő mindenre nyitott.
Szívesen olvasok más ötleteket is.
Ruha, parfüm, tengerparti utazás most kilőve, azokat már az előző szülinapjain adtam.
Ez attól függ, hogy neki melyik jönne be a legjobban.
Én az exem 30. születésnapjára egy tengerparti nyaralást fizettem be, utólag derült ki, hogy kár volt, mert rohadtul nem értékelte 😃
43/N
Ezek közül én is a hőlégballonozásra szavazok, esetleg egy piknikkel egybekötve, ha gondolod
Megfőzhetnéd/megvehetnéd a kedvenc ételeit hozzá, és esetleg valami tárgyi apróság még mehet mellé, ha gondolod
Hát én egyikre se mert nem vagyok egy nagy adrenalinfüggő.
Egy kellemes kirándulást egy szép helyen, egy pikniket vagy egy vízparti borozást sokkal jobban szeretek, mint rettegni h lezuhanok, vízbe esek, stb
"Valami különlegeset szeretnék most egyszer, ami örök emlék lenne."
Szerintem ne vágj bele ekkora elvárásokkal. Túl gyakori, hogy amit a másik örök emléknek szán, azt a másik vagy nem találja annyira extrának, vagy valami negatív élmény miatt lesz belőle örök emlék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!