Kezdőoldal » Ünnepek » Születésnap » Barátomat szeretném meglepni...

Barátomat szeretném meglepni születésnapjára valami olyan, nem hétköznapi élménnyel, amiben még nem volt része. Mivel lepjem meg?

Figyelt kérdés

Gondoltam gokartozásra, hőlégballonozásra, vadvizi evezésre. Ti melyiket választanátok? Valami különlegeset szeretnék most egyszer, ami örök emlék lenne. Igazából ő mindenre nyitott.

Szívesen olvasok más ötleteket is.

Ruha, parfüm, tengerparti utazás most kilőve, azokat már az előző szülinapjain adtam.

#ajándék #születésnap #30 éves pasi
aug. 30. 13:51
1 2 3
 1/27 anonim válasza:
88%
Én a hőlégballonra szavaznék :)
aug. 30. 13:58
 2/27 anonim ***** válasza:
81%

Ez attól függ, hogy neki melyik jönne be a legjobban.

Én az exem 30. születésnapjára egy tengerparti nyaralást fizettem be, utólag derült ki, hogy kár volt, mert rohadtul nem értékelte 😃

43/N

aug. 30. 14:02
 3/27 anonim válasza:
59%
Ha nyitott mindenre, akkor válaszd azt amihez neked a legjobban lenne kedved.
aug. 30. 14:05
 4/27 anonim ***** válasza:
86%

Ezek közül én is a hőlégballonozásra szavazok, esetleg egy piknikkel egybekötve, ha gondolod

Megfőzhetnéd/megvehetnéd a kedvenc ételeit hozzá, és esetleg valami tárgyi apróság még mehet mellé, ha gondolod

aug. 30. 14:07
 5/27 anonim válasza:
100%

Hát én egyikre se mert nem vagyok egy nagy adrenalinfüggő.

Egy kellemes kirándulást egy szép helyen, egy pikniket vagy egy vízparti borozást sokkal jobban szeretek, mint rettegni h lezuhanok, vízbe esek, stb

aug. 30. 14:13
 6/27 anonim válasza:
89%
Egyik ismerősöm ejtőernyős ugrást kapott. Neki nagyon bejött.
aug. 30. 14:23
 7/27 anonim ***** válasza:
83%

"Valami különlegeset szeretnék most egyszer, ami örök emlék lenne."

Szerintem ne vágj bele ekkora elvárásokkal. Túl gyakori, hogy amit a másik örök emléknek szán, azt a másik vagy nem találja annyira extrának, vagy valami negatív élmény miatt lesz belőle örök emlék.

aug. 30. 14:34
 8/27 anonim ***** válasza:
86%
Hát ugye nagyon attól függ, hogy mit szeret. Én a tesóm 30. szülinapjára egy élményvezetést szeretnék adni. Ha valaki szereti az autókat, akkor ez pl jó ötlet lehet.
aug. 30. 14:34
 9/27 anonim válasza:
59%
Vadvízi evezés csak akkor, ha jó kondícióban van, különben lehet nem élete legjobb élménye lesz :)
aug. 30. 14:39
 10/27 anonim ***** válasza:
17%
Bármelyik is lesz, szex - vagy legalábbis valami szexiség - legyen része a csomagnak. Felnőtt férfiként minden élményt sokkal emlékezetesebbé tesz, ha utána (esetleg közben...) álom jót szexeltetek.
aug. 30. 14:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!