Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Felköszöntenéd születésnapján azt az illetőt, akivel fél éve nem beszéltél akartál tőle valamit anno de nem lett semmi?
Figyelt kérdés
Szóval úgy tűnt ő is akar valamit, aztán mégse így te is hagytad...mondjuk már úgy nem érdekel de barátilag igen.
Egyébként fordított esetben én még örülnék is hogy gondol rám de nem tudom mások hogy reagálnának...
2023. dec. 13. 19:33
1/12 anonim válasza:
fél éve nem beszéltetek.
Jobb ha békén hagyod.
Csak az örül ilyennek a hirtelen semmibőlnek, aki régóta nem elégült már ki
2/12 A kérdező kommentje:
Akkor én nagyon gáz lehetek...mert írtam hogy örülnék neki.😂 sajnos a mai világban az emberi kedvesség sz@rt se ér, már bocsánat.
2023. dec. 13. 19:40
3/12 anonim válasza:
Ez nem kedvesség, csak a nem tudom mit kezdjek magammal dolog.
Ha lenne valakid akit szeretsz is, ez eszedbe sem jutna és magasról sz**arnál rá....
4/12 anonim válasza:
Nem. Minek? Ő nem kér belőled, innentől kezdve nem kedvesség hanem tolakodás.
5/12 anonim válasza:
Mennyi idősek vagytok? Te a nő vagy a férfi szereplő vagy?
6/12 A kérdező kommentje:
30 felett, és a nő de ez szerintem egyértelmű...férfi ilyet nem kérdez.
Hát attól mert van valakim még nagyon sok ismerősömet fel szoktam köszönteni.😀
2023. dec. 13. 20:01
7/12 anonim válasza:
igen, fel lehet, de ő nem az a kategória
8/12 anonim válasza:
Nem, de etől függetlenül még lehet baráti/ismerősi viszonyt ápolni.
10/12 anonim válasza:
Utalom, mikor urugykent hasznalnak unnepeket. Csak ugy irj ra, vagy ne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!