Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt olyan aki szakítás után fél - egy - (több) évvel újra összejött a volt párjával? Anno ki szakított kivel, és utána ki kezdeményezett?
Én szakítottam, megcsalás miatt. 7hónapig voltunk külön. Ez a 7 hónap alatt töretlenül udvarolt, igért mindent.
Mivel nagyon szerettem, visszamentem hozzá.
Kár volt.
1 évig voltunk ujra együtt. 1 év alatt 14x csalt meg, úgy hogy észre sem vettem. Otthon sok és jó szex volt. Ennek ellenére neki ez nem voot elég.
1x lebukott. Utana végleg szakítottunk. Utána jöttek a haverjai, hogy jaa, hát még ezzel meg azzal is megcsalt....
Igen, először egy év után csalt meg (bár ő állította, hogy csak moziban voltak, de úgy bukott le, hogy apjának azt mondta, velem megy moziba, én meg pont telefonáltam és az apja közölte, hogy dehát azt mondta, veled van 😀 )
Szóval egy év után szakítottam, de annyira szerettem, hogy végül megbocsátottam. Onnantól elég jó volt a kapcsolatunk, de hirtelen váltott és átment betegesen féltékenybe. Hogy miért, az jó kérdés, mert semmi oka nem volt rá, talán pont magában nem bízott és ezt vetítette ki rám. Így éltünk nagyjából még 10 évet, de az utolsó 2-3 évben már nagyon éreztem, hogy én nem ezt akarom, semmi életem nem volt mellette, mert csak vele mehettem mindenhova és ettől fojtogatva éreztem magam. Végül szakítottam, de mivel addigra már 11 éve éltünk együtt, rettentő nehéz volt. Hetekig könyörgött, így még egyszer visszafogadtam, de onnantól még nehezebb volt minden, sokkal durvábban viselkedett, már minimális bizalma sem volt felém, mert folyton azt hajtogatta, hogy biztos van valakim, ezért szakítottam. Végül a 12 éves kínlódásnak végleg pontot tettem a végére, igaz, utána még évekig járt a nyakamra, de végül szerencsére eltűnt. Már csak pár évente tűnik fel néha üzenetekkel, de hamar leáll, ha nem válaszolok.
Az én tapasztalatom az, hogy ami egyszer nem működött, az másodszor sem fog. Ezt láttam a környezetemben is, ideig-óráig lehet, hogy jó, de mivel ugyanarról a két emberről van szó, idővel újra kiütköznek az ellentétek, ami miatt előtte szakítottak. Megváltozni senki nem fog, legfeljebb némileg alkalmazkodóbb lesz, de az alap problémák nem változnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!