Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt olyan akinek összejött az utcán kezdeményezés?
Figyelt kérdés
Mivel szólítottad meg és mi lett belőle? Esetleg komolyabb kapcsolat? Ti hogyan látjátok, érdemes utcán próbálkozni?2013. febr. 3. 14:05
1/4 fospuska válasza:
érdemes. mindenhol érdemes,ha azt látod a nőben,ő az akit kerestél. tele a világ elszalasztott,soha vissza nem térő alkalmakkal. :)
2/4 anonim válasza:
Hány ilyen utcás kérdés lesz még? Nekem egyszer összejött randi, de rájöttem, hogy máshol ezerszer könnyebb ismerkedni. Piros lámpánál szólítottam meg, elkértem a telefonszámát, és aztán felhívtam, elhívtam. Ennyi.
3/4 anonim válasza:
aha :)
vagyis a fő út melletti étteremnél egy kinti teraszon pillantott meg...beültek colát inni meg pizzázni én beszélgettem a nővéremmel,ő oda-oda szólogatott,aztán jött másnap is aztán 3.-nap is aztán már találkoztunk és azóta a menyasszonya lettem :)
4/4 anonim válasza:
Egyszer randizgattam egy sráccal, aki így szólított le.
Kiderült róla, hogy úton útfélen kb. bármilyen lánynál bepróbálkozik. Szó szerint...:S Ott is hagytam.
Azóta nem randiztam senkivel így és túl sok kedvem sincs hozzá.
22l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!