Kezdőoldal » Ünnepek » Születésnap » Szuletesnapra étcsokit adtam....

Szuletesnapra étcsokit adtam. Kiakadt. Nem ertem,hogy miért?

Figyelt kérdés

Baratnom szulinapjara étcsokit adtam. Apja meg beszolt,hogy de troger vagyok. Csaj nem szolt semmit.

Bar amikor tavaly egy uveg vorosbort kapott egy szemelyre szabott cimkevel a nevvel meg valami uzenettel,annak latszolag nem orult. Meg is jegyezte sokaig,marmint a csaj, nem az apja.

aug. 9. 08:56
1 2 3 4
 31/37 Thunderfairy ***** válasza:
69%
Ennyi erővel máskor ne is adj neki semmit. Csak azért adni mert ciki nem adni? Nekem így többet nem is kellene adnod.
aug. 13. 17:14
 32/37 anonim válasza:
79%
Talán azért sértődtek meg mert több kreativitást vártak. Azt gondolhatták hogy mindig rögtön veszel valami klisét hogy ne üres kézzel menj az ünnepelthez és azt is hogy nem fektetsz az ajándékba annyit amennyit tudnál. Az a megoldás hogy időt, energiát és kicsit nagyobb összeget szánsz az ajándékozásra hogy nyilvánvaló legyen hogy szíved-lelked beletetted. Ha legközelebb így teszel akkor majd egy szó panaszuk nem lehet.
aug. 13. 22:45
 33/37 anonim ***** válasza:
94%

Ha szereti az étcsokoládét, akkor nincs gond a csoki választásával.

Te mit kaptál a születésnapodra tőle, mert ha hasonló értékű dolgot, akkor nincs probléma.

aug. 14. 06:29
 34/37 anonim ***** válasza:
Ugyan nem az ár a lényeg, de párkapcsolatban csokit adni szülinapjára, vagy egy üveg bort azért elég gáz (kivéve ha a kedvence). Az ilyen ajándékok azt mutatják, hogy nem ismered a másikat vagy szimplán nem érdekel.
aug. 14. 19:35
 35/37 anonim ***** válasza:
58%
Értem, hogy nem volt otthon pénzed, de gondolom nem volt meglepetés, hogy szülinapja lesz. Gáz
aug. 14. 19:37
 36/37 anonim ***** válasza:
32%

Nem tudom mikor lettünk ennyire anyagiasak, de nagyon rossz irányba megyünk.

Nem azt kéne nézni, hogy mit, hanem azt hogy adják. Van is erre egy szép ékes magyar mondásunk. Ajándék lónak.. ugye mindenki ismeri.

Ha nekem sport csokit adnak, vagy egy szemesrágót akkor annak örülök. Nem tudhatom, hogy miért "csak" ezt,vagy ekkora értékben ad. Lehet le van égve, csóró. Lehet még erre is pénzt kért.

Nem kéne ezt ilyenkor firtatni. Oda adja, megköszönöm.

Ha egy felnőtt emberbe ennyike empátia, megértés nem tudott szorulni, hát én nem is tudom mit mondjak.

Szomorú, hogy még itt tartunk néhányan.

aug. 14. 19:41
 37/37 anonim válasza:
67%
Ez nem anyagiasság (aki szerint az, az ritka beszűkült), de egy tábla csokit adni születésnapra egy párkapcsolatban orbitális taplóság. Zéró effort, konkrétan az esemény előtt megvehetted volna a benzinkúton bárkinek. Szülinapi ajándékozni nem így szokás, hanem illik tenni bele némi energiát, kreativitást, humort, bármit.
aug. 14. 22:06
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!