Szuletesnapra étcsokit adtam. Kiakadt. Nem ertem,hogy miért?
Baratnom szulinapjara étcsokit adtam. Apja meg beszolt,hogy de troger vagyok. Csaj nem szolt semmit.
Bar amikor tavaly egy uveg vorosbort kapott egy szemelyre szabott cimkevel a nevvel meg valami uzenettel,annak latszolag nem orult. Meg is jegyezte sokaig,marmint a csaj, nem az apja.
Ha szereti az étcsokoládét, akkor nincs gond a csoki választásával.
Te mit kaptál a születésnapodra tőle, mert ha hasonló értékű dolgot, akkor nincs probléma.
Nem tudom mikor lettünk ennyire anyagiasak, de nagyon rossz irányba megyünk.
Nem azt kéne nézni, hogy mit, hanem azt hogy adják. Van is erre egy szép ékes magyar mondásunk. Ajándék lónak.. ugye mindenki ismeri.
Ha nekem sport csokit adnak, vagy egy szemesrágót akkor annak örülök. Nem tudhatom, hogy miért "csak" ezt,vagy ekkora értékben ad. Lehet le van égve, csóró. Lehet még erre is pénzt kért.
Nem kéne ezt ilyenkor firtatni. Oda adja, megköszönöm.
Ha egy felnőtt emberbe ennyike empátia, megértés nem tudott szorulni, hát én nem is tudom mit mondjak.
Szomorú, hogy még itt tartunk néhányan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!