Kezdőoldal » Ünnepek » Születésnap » Szuletesnapra étcsokit adtam....

Szuletesnapra étcsokit adtam. Kiakadt. Nem ertem,hogy miért?

Figyelt kérdés

Baratnom szulinapjara étcsokit adtam. Apja meg beszolt,hogy de troger vagyok. Csaj nem szolt semmit.

Bar amikor tavaly egy uveg vorosbort kapott egy szemelyre szabott cimkevel a nevvel meg valami uzenettel,annak latszolag nem orult. Meg is jegyezte sokaig,marmint a csaj, nem az apja.

aug. 9. 08:56
1 2 3 4
 1/37 anonim ***** válasza:
87%
Milyen barátnőd? Párkapcsolat? 1 tábla csoki? Hát az tényleg nem sok. Nem azért, mert keserű. Kivéve ha valami nagyon márkás.
aug. 9. 09:22
 2/37 A kérdező kommentje:
csajom baratnom xD parkapcsolati,igen. Csoki meg kepeslap.
aug. 9. 09:24
 3/37 anonim ***** válasza:
46%
Ők a trógerek ha ennyire anyagiasak.
aug. 9. 09:27
 4/37 A kérdező kommentje:
Koszonom
aug. 9. 09:29
 5/37 anonim ***** válasza:
74%
Max akkor lehet jogos ha lejárt szavatosságú csoki vagy ha az van a képeslapon hogy "Boldog Születésnapot Andrea!" miközben a csajodat Adélnak hívják.
aug. 9. 09:38
 6/37 A kérdező kommentje:
Neeem,azert ilyenekre odafigyelek.
aug. 9. 09:42
 7/37 anonim ***** válasza:
88%
Értelmes ember ilyenen nem akad ki
aug. 9. 09:45
 8/37 anonim ***** válasza:
42%
Akkor meg az van amit írtam, biztos valami drága ajit várt amivel felvághat a csajoknak. Aranyásót fogtál ki sajna :/
aug. 9. 09:48
 9/37 anonim válasza:
94%
Ha szereti az étcsokit semmi baj. De ha a fehércsoki a kedvence és úgy veszel neki mást az gáz. Egyébként én nagyon szeretem az igazi keserű étcsokit én örülnék neki :D
aug. 9. 09:49
 10/37 anonim ***** válasza:
92%

1. Ha nem szereti, akkor nem illik.

2. Párkapcsolatban születésnapra én elég személytelen ajándéknak érzem, de szokás dolga...

aug. 9. 10:27
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!