Kezdőoldal » Ünnepek » Születésnap » Szuletesnapra étcsokit adtam....

Szuletesnapra étcsokit adtam. Kiakadt. Nem ertem,hogy miért?

Figyelt kérdés

Baratnom szulinapjara étcsokit adtam. Apja meg beszolt,hogy de troger vagyok. Csaj nem szolt semmit.

Bar amikor tavaly egy uveg vorosbort kapott egy szemelyre szabott cimkevel a nevvel meg valami uzenettel,annak latszolag nem orult. Meg is jegyezte sokaig,marmint a csaj, nem az apja.

aug. 9. 08:56
1 2 3 4
 11/37 anonim ***** válasza:
88%

Ha nem üres sablon képeslap hanem kézzel írott, személyre szóló, akkor nem személytelen szerintem.

Én pl utálom a drága ajándékokat, inkább költsük hasznosabbra azt a pénzt, egy képeslap is elég hogy tudjam hogy gondolt rám.

aug. 9. 10:38
 12/37 anonim ***** válasza:
72%
Hú, ez nagyon gáz. Barátnak még okés lenne egy csoki szülinapra, na de a párodnak? Minimum egy szép karkötőt vehettél volna neki.
aug. 9. 10:53
 13/37 A kérdező kommentje:
Nem volt penzem, otthon volt egy tabla. Felkaptam es vittem egy kepeslappal.
aug. 9. 10:56
 14/37 anonim ***** válasza:
75%
nagyon látszik rajta, hogy bementél a sparba és lekaptál valamit a polcról, hogy le legyen tudva a dolog... akkor inkább mondd meg neki, hogy tartod annyira, hogy törődj a boldogságával. bár ha ennyiből nem esett le neki, szerencséd van sajnos, valószínűleg nincs jól lelkileg szegény, ezért tudod prostiba oltott bejárónőként használni.
aug. 9. 10:56
 15/37 anonim ***** válasza:
90%
Értem, hogy nem volt pénzed, akkor is kitalálhattál volna valamit, ami kedves gesztus, ez az "otthon volt egy tabla" ANNYIRA lelombozó:( - a barátnőd úgyis nyilván tudja, hogy nincs pénzed, villogni nem kell, de némi törődést lehetett volna mutatni
aug. 9. 11:52
 16/37 anonim ***** válasza:
93%
Vihettél volna legalább egy csokor virágot, vagy egy szál vörös rózsát, vagy egy könyvet, vagy tollat, vagy legalább egy bonbont. Ez szerintem is kicsit kevés egy párkapcsolatban. Én inkább spórolnék rá.
aug. 9. 12:00
 17/37 anonim ***** válasza:
93%

Hát én csak egy tábla csokit a születésnapomra kollégáktól szoktam kapni nem a páromtól.

Ha nincs pénzed akkor csinálj otthon pár szendvicset és menjetek el valami szép helyre piknikezni, írj verset, valamelyik kertből kérj virágot, csinálj neki sütit. Vagy az ultimate válasz, hogy kérj a szüleidtől. Szerintem nincs olyan anyuka vagy apuka aki elutasítja azt, hogy a párja születésnapi ajándékàra szeretne kérni.

Szóval összegezve: alapból nem gáz és nincs is baj ezzel. De a csóró vagyok, csokit leveszem a polcról és nesze azzal van. Gondolom az apuka is erre célzott...

aug. 9. 12:10
 18/37 anonim ***** válasza:
86%
Személytelen. Mégcsak nem is vetted neki, hanem "kéznél volt", gondoltad tökmindegy, legalább le van tudva. Ez nekem sem tetszene. Nem drága holmi kell, hanem az érzés, hogy szeretettel adod és valóban gondoltál rá. Az alsó polcodon fél éve ott rohadó csokit hozzávágni nem túl érzelemmel teli ajándék volt, azt valljuk be.
aug. 9. 12:44
 19/37 A kérdező kommentje:
Ciki lett volna ures kezzel menni.
aug. 9. 12:46
 20/37 anonim válasza:
92%
Hát ez így elég gáz. Még jó hogy nem az utcán találtad. Azért ha barátnőd van tehetnél félre egy kis pénzt a születésnapja előtt hogy tudj neki venni valamit. Legalább valami olyat amit szeret is
aug. 9. 12:54
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!