Nem esik rosszul ha egy olyan ember akit felkoszontottetek regebben, o most nem koszontott fel a szuletesnapotokon?
Eleinte nekem is rosszul esett ez. Aztán rájöttem, hogy van, akinek ez nem annyira fontos. Valószínűleg amúgy a sajátja sem olyan fontos,(persze nyilván örült, amikor én felköszöntöttem, de nem csinált volna problémát belőle, ha nem.)
Én ezt aztán úgy kezeltem, hogy utána már (miután ő engem nem köszöntött), én sem köszöntöttem, mert valahogy konstatáltam, hogy neki sem fontos, és ennyi. (De bántani nem bánt már ilyen dolog.)
Nem.
A barátaim és a családom fel szoktak köszönteni.
Hogy egy ismerős, akinek én kívántam boldog szülinapot viszonozza-e vagy sem, az igazából mindegy. Nem azért tettem, mert bármi viszonzást várok. Egyszerűen csak pont találkoztunk vagy pont láttam fb-on, hogy szülinapja van, és azért mégsem egy idegen vagy távoli ismerős, ezért írtam neki.
Ha igazán jó barátok vagytok, akkor nem létezik hogy elfelejti a szülinapodat. Viszont ha nem vagy neki fontos, akkor ...
Elkell fogadni azt is, nem szabad kierőltetni az ilyesmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!