Lehet nem teljesen ez a kategória, ezért előre is bocsi. Tudtok olyan híresebb személyeket (akár élő, akár nem), aki július 4-én született?
Nem, nem vagyok lusta megnézni, mert már többször is utánanéztem. Viszont olyan emberekkel találkoztam, akiket a szüleim sem ismernek.
A válaszokat előre köszi!
És írsz is?
Bocsánat ezt nem írtam oda, hogy aki tud az írja le ki az, mert úgy gondoltam egyèrtelmű
Ezen a napon született:
Szinyei Merse Pál festőművész 1845-ben.
Téry Ödön, a magyar turistamozgalom alapítója 1856-ban.
Gina Lollobrigida színésznő 1927-ben.
Még várom a válaszokat!
Akiket írtatok nagyon köszönöm, de egyiket sem ismerem...
az amerikai alkotmány, és vele egy napon malia obama, ő ugrott be fejből :), de tessék, megkérdeztem a wikipédiát, ők csak mondanak valamit:
George Everest
Gina Lollobrigida
Most már vannak olyanok, akiket ismerek, szöval nagyon szépen köszönöm!
Aki még tud, az legyen szíves leírni egy komment formájában!
A további válaszokat előre köszönöm!
Szinyei Merse Pál: Majális (színes ruhás piknikező társaság hever a zöld fűben) jó kompozícióelemző feladat
Lila ruhás nő (ül és tényleg nagyon lila)
Pacsirta (pucér nő háttal a nézőnek hever és szemléli a kép ürügyéül szolgáló pici madárkát)
Rajz- és művtöri tanárod csókoltatom.
Lollobrigida...az ötvenes években volt gyönyörű keblű olasz filmsztár, valóban nem ismerheted.
Hogy válaszoljak is, gugliztam Neked német találatokat:
Őket én sem ismerem:P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!