Szerintetek melyek az ember életében a legjelentősebb születésnapok?
Figyelt kérdés
2018. aug. 8. 09:09
1/11 anonim válasza:
Amelyiket jelentőségteljesen éli meg. Vagy most milyen tekintetben? Biológiailag, fejlődésileg, személyiségi hatásra nézve?
3/11 anonim válasza:
18 - nagykorúság
30-40-50-60-.... mert szép kerek számok :)
Én a 18-at vártam. Persze nyilván nem történt olyan nagy változás, nem lettem hirtelen felnőtt.
Érdekes, hogy a 20-ra nem igazán emlékszem. De a 25-öt valamiért szintén vártam. És emlékszem is rá, még néhány ajándék is megvan.
30 is jelentős volt, első nagyobb szám :)
Most a 40 közeledik.
4/11 anonim válasza:
Az első meg az utolsó biztosan az...
7/11 anonim válasza:
Emlékszem, 8-9 évesként a 10.-et vártam, mert akkor már kétszámjegyű lesz és az mennyivel "felnőttesebb":DDD
Amúgy minden szülinapomat szerettem, meg imádtam a felhajtást, a bulikat, de talán a 16.-at vártam eddig a legjobban. Mert az valamiért különleges volt, most a 17.-et várva nem érzem ezt. A 18 szintén mérföldkő, utána pedig a 30 a következő szerintem.
10/11 Alex Fly válasza:
Az én életemben a nejem és a kislányom születésnapja a legjelentősebb...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!