Szuletesnapra étcsokit adtam. Kiakadt. Nem ertem,hogy miért?
Baratnom szulinapjara étcsokit adtam. Apja meg beszolt,hogy de troger vagyok. Csaj nem szolt semmit.
Bar amikor tavaly egy uveg vorosbort kapott egy szemelyre szabott cimkevel a nevvel meg valami uzenettel,annak latszolag nem orult. Meg is jegyezte sokaig,marmint a csaj, nem az apja.
jajaja a kamrába volt,csak kicsereltem rajta a cimkét. Bontatlan volt.
Nem mindenhol divat,hogy a szulok zsebpenzt adnak....
Legalább egy év járás után egy csoki szülinapra 🤔
Ez olyan, mint a bonbon, ami körbemegy az ünnepek alatt a családban, mert mindenki továbbadja.
Fater valószínű levágta, hogy otthon talált ajándék volt.
Amúgy milyen csoki? Katica volt ráírva? Mert az nem csoki 😅😅
Egyszerű ember lehet az apa.
1. Beszól. 2. Ráadásul ilyen stilusban. 3. Már az, hogy a tróger szót használta, hát nem is tudom... most komolyan, normál ember használja ezt a szót? Mi oka lenne egy átlagos, normális embernek, hogy ehhez a szóhoz folyamodjon?
Igen Kérdező, kissé prosztó dolog barátnőnek egy ilyen ajándék. És ahogy írták, ez nem pénz kérdése. Kevés pénzből is lehet olyan ajándékot adni, amin látszik, hogy a másik gondolt a másikra, beletette a figyelmét és nem csak lekapott otthon a polcról egy csokit, ami neki nem kellett.
Mondjuk az én apámban lett volna annyi tapintat és udvariasság, hogy nem tesz megjegyzést nyilvánosan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!