Melyik a "legrosszabb" születésnap a kerek évfordulók közül? Ti hogyan éltétek meg, illetve hogyan gondoltok a közelgő napra?
A 20, az talán még nem. (10-et ne számítsuk, az még gyerek.)
30 esetleg? Vagy inkább a 40? 50? 60?
Van, aki esetleg 70 év körüli és internetezik?
ma 17:08
Ez már valószínűleg a 40. szülinapunkon is így volt :p
Nekem az idén lesz az 50. szülinapom. Rémisztő, hogy telik az idő.
Igen, azt olvasom, hogy elég sokan vagyunk, akik közeledünk az 50. életévhez. Nagyon sokan járhatnak most a 40-es éveik második felében.
De talán nemcsak az 1970-es évek volt a legjobban gyarapodó időszak. Talán az 1980-as évek is...
Vannak kifejezetten olyan évek, amikor megszaporodott a születések száma - politikai okoknak nevezhetnénk (Ratkó korszak.) Ilyenek még az 1950-es évek - 1960-as évtizedek kicsit ismeretlen a számomra...
A 20-at és 30-at eléggé jól megünnepeltem. De legutóbbiként a 35 kicsit nehezen érintett és nem is tartottam bulit. Csak az vígasztal, hogy a kinézetem 24-25 körül van. De a 40-et nem várom. :D ^__^""
35/F
A huszadik tetszett.
A harmincadik hamarosan lesz. Nem stresszel egyáltalán. Ehhez szerintem még korán van, majd 70 évesen idősnek érzem magam, de addig nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!