Ha már eleve így állsz hozzá, akkor persze hogy szar lesz! Ez csak arjtad múlik. A rosszat keresed, vagy teszel azért hogy igenis jól érezd magad!
Nekem egyébként az ,amelyiken meghalt a nagymamám.
a mostani volt az eddigi legkellemetlenebb részben
a felét a wcre elvonulva sírással töltöttem:S:(
családi problémák és feszültség és a szülinapomkor sem voltak képesek változtatni a helyzeten:/
illetve igazából már 5 éve valahogy nem az igazi a szülinapom
A huszadik,ennek 6 éve.
Anyámékal nem voltam jóban már jóideje,nem is találkoztunk kb másfél éve.Napközben hivott,hogy feljöhetnének-e hozzánk felköszönteni.Feljöttek,hoztak tortát.Ő nem evett,cukros,én ettem,tesóm,párom.Illedelmes beszélgetés egy órán át,de azokkal a kinos csendekkel.Elmentek,egy óra múlva hasgörcs,hasmenés,rosszullét,gyomorrontás a tortától. Fújhatta le párom le meglepi bulit.
Én idén születésnapomon vesztem össze a párommal. Élvezetes volt...
De attól, hogy születésnap, még csak egy nap. Tehát nem bánkódom, hogy pont akkor történt.
A babám a szülinapomra volt kiírva, erre, a 30.-ra:( De elvetéltem...
Nem sokkal utána találtam egy programot, ami pont szülinapomon van...de sajnos most derült ki, hogy nem tudok elmenni, pedig az egyik kedvenc programom lett volna.
Sajnos pozitívan nem tudok hozzáállni, bárcsak el tudonám felejteni hányadika van, ...de nagyon remélem, hogy szülinapommal együtt végre el tudom engedni a babámat. (Most kezdtünk el újra próbálkozni)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!