Holnap a legjobb tanáromnak születésnapja lesz és egy csoki mellett nem tudom, mit adjak még neki. Valaki tud segíteni?
Figyelt kérdés
Vettem egy csokit, de a névnapjára is csak egy csokit adtam.. A virágosnál meg nincsen virágzó virág, csak valami zöld. Olyat meg nem annyira szeretnék. Segítenétek? :)
Köszönöm előre is. Egyébként magyartanár, 40 éves, nő.
2013. szept. 1. 19:00
1/5 anonim válasza:
Rajzolj neki! Vagy ha van olyan kép pl. osztálykirándulásról, amin ő is szerepel,nyomtasd ki. :)De mondjuk szerintem a csokinak is nagyon fog örülni. A tanárok a gesztust jobban értékelik, mint mások.
2/5 anonim válasza:
jobb minőségű kávé,tea,pici cserepes orchidea,könyvjelző,toll,notesz
3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Várok még.. :)
2013. szept. 1. 22:58
4/5 anonim válasza:
Én jobban szeretem a zöld növényeket, mint a virágokat. Egyszer kaptam valami szerencsehozó bambuszszálat, az volt a legklasszabb, amit kaptam. :) Amúgy ne haragudj, de ez nem nyalizás? Mi az osztállyal közösen vettünk valamit minden tanárnak pedagógusnapra, még akkor is, ha épp a kedvenc tanárunkról volt szó.
5/5 A kérdező kommentje:
Köszi a választ!
Nem, nem nyalizás.. Nagyra értékelem őt, egyik legjelentősebb ember az életemben és felnézek rá.
2013. szept. 3. 23:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!