A 18. Hagyján, hogy mindneki elfelejtette, de az öcsém és unokatesóm összefogva engem cseszegettek egész nap.
Persze ez nudli, meg semmiség, de nem volt egy jó szülinap.
Viszont részvétem a baba miatt! :((
Úgy tűnik visszakapom a szülinapom idén. Sajnos az után a vetélés után volt még egy vetélésem, egy ikerterhesség, majdnem ott is hagytam a fogam, csak az egyiket lökte ki a szervezet először, a másikkal meg majdnem elvéreztem, de szerencsére az orvosok megmentettek. Rá 2 hónapra megint teherbe estem és most itt van a pocakomban már majdnem 33 hete:D Ha egy hónappal előbb költözött volna be, pont a szülinapom környékére lenne kiírva, de sebaj, én szülinapi ajándéknak veszem.:D Egyébként dec 23-ra vagyok kiírva, úgyhogy szuperjó karácsonyi ajándékot kap az egész család:D Így az idei születésnapom-pár nap múlva lesz, olyan jó lesz, mint amennyire rossz volt a tavalyi.
Remélem mindenki visszakapja/visszakapta így a szülinapját, ahogy én! Fel a fejjel, aki épp most éli át a rossz szülinapot, lehet jövőre a legjobban lesz részed!
Nekem a mostani.
Ma lettem 14 éves.
Terveztem hogy elmegyek itthonról
egy kicsit kikapcsolódni,de nem jött össze.
Beteg lettem.Megy a hasam,és hányok.
Egész este nem aludtam.
Pedsze ez a tiédet nem múlja felül.:( És sajnálom
Az idei,mert olyan hamar elment
De különben minden nap olyan gyorsan megy
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!