Melyik a "legrosszabb" születésnap a kerek évfordulók közül? Ti hogyan éltétek meg, illetve hogyan gondoltok a közelgő napra?
A 20, az talán még nem. (10-et ne számítsuk, az még gyerek.)
30 esetleg? Vagy inkább a 40? 50? 60?
Van, aki esetleg 70 év körüli és internetezik?
Nekem EDDIG egyetlen egy sem számított rossznak, nemsokára lesz a 70. de ezt sem tartom problémásnak.
Mellesleg anyukám közel 90 éves és internetezik, programokat tud telepíteni, stb - egyszerüen csak halad a korral és nem begyepesedet, buta ember.
Gratulálok! :)
Az én nagymamám túl van a 90.-dik évén (nem túl sokkal,) és szintén nagyon agilis, tevékeny.
De a számítógéphez nem akarózik neki érteni...
Negyvenes vagyok.
A 10. és a 20. nyilván még alapvetően pozitív.
Engem a 30. megviselt, hiszen sehol se voltam ahhoz képest, amit 20 évesen elképzeltem.
A 40. semmilyen.
A továbbiak valószínűleg fájni fognak az elmúlás érzésének erősödése miatt.
Nekem a 30 volt eddig a legrosszabb.
Szerettem volna 30 előtt szülni, ez nem sikerült, covid is volt, be voltunk zárva.
Aztán a 31.-re pozitív covid teszt volt az ajándékom🤦♀️ meg terhes is voltam.
Mindenkinek köszönöm a válaszokat.
Jöhetnek még! :)
67 éves vagyok, nekem a születésnapok - a kerekek föleg - egy-egy pozitív pontot jelentenek, egyre több mindent megéltem, és sok minden van még tervben.
A komputer/internethasználatohoz meg - ma az emberek nagyobb része minden nap használ komputert, aki 60 évesen még ezzel dolgozik, az privát is tudja használni. Ma szerintem a 70-80 körülieknek természetes az internet.
Nekem a 30 pozitív volt, nem is foglalkoztam vele, akkor volt 3 hónapos a kislányom, minden olyan klassz volt. Úgy "mellékesen" betöltöttem a harmincat, de nem foglalkoztam vele.
A negyvenedik sem foglalkoztatott. Lehet, azért is, mert alapból (mindenki ezt mondja) 10 évet letagadhatnék. Tehát a 40 sem jelentett mérföldkövet.
Az ötvenedik sem, csak akkor (utána fél éven belül) történt pár olyan dolog, ami szép is, de az idő múlására is figyelmeztet. Lányomat eljegyezte a barátja, férjemnek pedig unokája lett a felnőtt fiától. Akkor úgy megzizzentem kicsit, sírós voltam, és nagyon rossz volt az 50-53 közötti szakasz. (Egészség és kicsattanó külső még megvolt akkor is).
Most 58 vagyok, a hatvanról még nem tudok semmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!