Hogyan alakult a gyereked eddigi legrosszabb születésnapja? Mi történt ami miatt rossz lett, vagy el lett rontva?
Covidosak voltunk így később és csak az egyik nagyszülőkkel lett megtartva.
Szerintem neki ez nem bolt akkora törés, mert kicsi még..
De pl a másik gyerek szülinapjakor kórházban leszek idén..
Ő màr nagyon várja, de ez nem tudatosult benne.
Első szülinapjára meg lettek hívva a kereszt szülei, sógorék (2 unokatesó), illetve anyósék, én szüleim.
Én szüleimen kívül nem jött senki, meg csak annyit se szóltak ne varjuk őket.
2.szülinapja a covidmizéria alatt volt, ezért nem jött senki.
3.szülinapján inkább nem is hívtunk senkit, elmentünk csavarogni, kirandulni.
Jövő honapban lesz 4, bulit akar pár ovistársával. Előre félek 🤦♀️
3-as, ezt át tudom érezni, anyám soha egyik ilyen alkalommal sem tudott viselkedni. Pl. a gyerekem keresztelőjén megjegyezte, hogy igazán meg van lepve, hogy főztem, mert legutóbb, amikor nálunk járt, még száraz kenyér sem volt otthon. A férjem rendszeresen kiakad rajta, én már megszoktam. De túl nagy családi összejöveteleket nem szoktam rendezni, ahol anyám is ott van. Saját magát égeti amúgy, de nem veszi észre.
Mondjuk most már nagyobbak a gyerekek, ők mindig álmodoznak nagy szülinapi buliról, de én nem pártolom. Mivel mindegyiknek télen van, a kertben nem lehet, bent a házban meg nem akarok sok gyereket. Úgyhogy 3-4 havert szoktunk meghívni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!