Van más is akinek a szülinapját még egyszer sem ünnepelték meg?
Figyelt kérdés
Nemsokára 18 leszek. Nincsenek barátaim, a családom is elég kevés tagból áll és nem is tartjuk sok emberrel a kapcsolatot. Van akit zavar az ha egyedül van a születésnapján? Mert nekem volt már, hogy görcsöltem is előtte és aztán mikor eljött a születésnapom szinte egész nap hánytam, de egy nap után elmúlt az egész. Tudom, hogy egy bizonyos szinten az én hibám is, de nem tudom mivel dobhatnám ezt fel. Nem akarok egyedül lenni, bár a szüleim, meg a testvérem ugye itthon szoktak lenni, de legtöbbször csak anyukám az aki felköszönt és mellettem van egy ideig.2021. febr. 8. 18:30
11/12 anonim válasza:
Nem tudom, hogy mikor születtél, de azért Boldog születésnapot! :)
12/12 anonim válasza:
Boldog születésnapot Kérdező! Remélem jól emlékeztem a dátumra ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!