Van más is akinek a szülinapját még egyszer sem ünnepelték meg?
Figyelt kérdés
Nemsokára 18 leszek. Nincsenek barátaim, a családom is elég kevés tagból áll és nem is tartjuk sok emberrel a kapcsolatot. Van akit zavar az ha egyedül van a születésnapján? Mert nekem volt már, hogy görcsöltem is előtte és aztán mikor eljött a születésnapom szinte egész nap hánytam, de egy nap után elmúlt az egész. Tudom, hogy egy bizonyos szinten az én hibám is, de nem tudom mivel dobhatnám ezt fel. Nem akarok egyedül lenni, bár a szüleim, meg a testvérem ugye itthon szoktak lenni, de legtöbbször csak anyukám az aki felköszönt és mellettem van egy ideig.2021. febr. 8. 18:30
1/12 anonim válasza:
Én felköszöntelek itt ha megmondod melyik nap lesz a szülinapod.
3/12 ZsanettPuzsoma válasza:
Boldog születésnapot! 💜
4/12 anonim válasza:
Boldog születésnapot ha ma van, de hadd mondjam el neked, ez a hacacáré a születésnapok körül nem sok mindent jelent. Semmit igazából, ha valakinek fontos vagy annak minden nap fontos vagy nem csak azon a napon. Mit is ünneplünk? Te kérted, hogy megszüless? A szüleid döntöttek jó esetben, vagy véletlen sikerültél, tehát nem igazán a szülinaposé az a nap, inkább a szülőé(szerintem). Örülj mindennap hogy megszülettél, mások is szeressenek minden nap, ne csak egy napon egy évben. Én is utálom, mindig rosszul vagyok, de más miatt, nem ez a legfontosabb az életben. Sajnálom, hogy így érzel, vigyázz magadra, lesznek majd akik felköszöntenek ha neked fontos, ne aggódj.
5/12 anonim válasza:
Ez szomorú.Sajnálom!Én eddig azt hittem hogy csak olyannak,aki még nem született meg,aki még útba van.
6/12 anonim válasza:
Boldog szülinapot! Nézd a jó oldalát, legalább nem kapsz csúnya zoknit és nem muszáj tortát enned mikor inkább hamburgert ennél. Majd a pároddal megünneplitek ha majd lesz, a családodat nem válogathatod meg. Vagy később szervezhetsz házibulit.
7/12 anonim válasza:
Ugyan, semmi gond, nem értem, mi a bajod. Írod, hogy nem szoktál egyedül lenni, akkor meg? Nekem meg ma van a szülinapom-pom! De tényleg! És egyedül vagyok és no problem!
8/12 anonim válasza:
Nekem már egy ideje elég szar szülinapjaim vannak pont ilyen szempontból. Uh pár éve elhatároztam, hogy teszek félre egy jelentősebb összeget és "királynőként" kényeztetem magam aznap. Habfürdő, sütök magamnak tortát, elmegyek vásárolni, kedvenc filmet nézek stb
9/12 anonim válasza:
#4: Esetleg az, hogy sikerült megérnie azt a napot?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!