Mi a véleményetek arról, hogy Orbán tűzijátékkal ünnepelte a szülinapját?
Nálunk a faluban még él a konzervatív pletyka intézménye...
Úgy szokott kezdődni "Szavahihető embertől hallottam..."
😄
(Aztán rendszerint kiderül, hogy nem igaz, vagy nem úgy igaz... 😄)
A szomszéd kislánynak is tegnap volt a születésnapja. Kimentek a közeli térre este apuka tűzijátékot lőtt fel a gyerekeknek. Kacarásztak nevetgéltek. Az alsó szomszéd férje egy hete sincs, hogy meghalt. Hát hogy mer a szomszéd Julcsika önfeledten mulatozni!? ...
Értem én, hogy ő képviseli az országot, de politikai hovatartozásom ellenére azt mondom, hogy ő is ember. Lehet a legjobb haverja lepte meg. Vagy a családja. Vagy meglepi buli volt leszervezve már jóva a katasztrófa előtt. Tényleg, a kettőnek semmi köze egymáshoz. Mindenki annyira gyászol és szomorú az interneten.. megnézném, hogy munkában meg délután a családdal meg a haverokkal mennyire szomorkodtok.. szörnyű és megrázó, ami történt, de ezekkel a facebookos gyertyás GIF-ekkel inkább nevetségesek az emberek, mint együttérzőek.
Ezzel egyedül annyi probléma van, hogy nsm nyilvánított részvétet nyilvánosan, pedig illett volna.
A másik gond, hogy a tűzijáték és a baleset nagyjából egy helyszínen van. Amikor tele van hallottal a duna, nem igen kéne mellette tűzijátékozni.
De én úgy tudom, hogy nincs rá egyetemi bizonyíték, hogy az ő szülinapja miatt volt és tudott róla, hogy lesz.
De ettől még részvétet kellett volna nyilvánítani
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!