Kezdőoldal » Ünnepek » Születésnap » Ti mit kaptatok a 18. születés...

Ti mit kaptatok a 18. születésnapotokra?

Figyelt kérdés

Főleg a nagyobb, maradandó dolgok érdekelnek, amit a szüleitektől vagy a párotoktól kaptatok.

Fogalmam sincs mit kérjek, vagy mi a szokás ilyenkor de nem szeretnék pénzt, ezért vagyok kíváncsi a Ti tapasztalataitokra.

2020. máj. 7. 02:33
1 2 3 4
 21/37 anonim ***** válasza:
85%
Görögországba utaztunk az unokatestvéremékkel. Valószínűleg egyébként is mentünk volna, és ez a többieknek is ugyanolyan jó volt, de koccintottak rám, és gratuláltak. :) Nálam ez egybe esett egyébként az érettségi ünneplésével, mert nyáron van a születésnapom, és ugye pont az utolsó éven után voltam 18. éves, szóval ilyen "dupla" buli volt.
2020. máj. 8. 20:34
 22/37 anonim válasza:
88%
Nekem még sosem volt előtte saját, "értékes" ékszerem, csak a keresztelőmre kapott picike karkötő, nyaklánc, ezért kaptam a szüleimtől egy nagyon szép arany nyakláncot, egy kis medállal és hozzá illő fülbevalóval. Én nagyon örültem neki, szerintem ez maradandó ajándék, nem használódik el pár év múlva, mint egy telefon vagy egy laptom. De az egyik válaszoló írta, hogy órát kapott, ez is jó ajándék szerintem. Én maradandó dolgok alatt ilyesmire gondolok. Egy kisebb utazás is maradandó élmény szerintem, de ebben a helyzetben sajnos nem kivitelezhető.
2020. máj. 8. 21:57
 23/37 anonim ***** válasza:
86%
Én egy laptopot kaptam. Korábban nem volt saját gépem, egy számtechgépen osztozott a család. Örültem neki:)
2020. máj. 8. 22:19
 24/37 anonim ***** válasza:
88%
Mivel szerettem a baglyokat ezért kaptam egy baglyos Tiffany lámpát. Mai napig az éjjeli szekrényemen áll. Ennek már 13 éve..
2020. máj. 8. 22:26
 25/37 anonim ***** válasza:
82%
Anyukámtól fogalmam sincs. Az azóta már férjemtől programokat (azóta is mindig valamilyen jegy/foglalás az ajándékunk egymásnak). 😊
2020. máj. 9. 00:33
 26/37 anonim ***** válasza:
75%
Szakmunkás bizonyítványt "kaptam". Elég maradandó?
2020. máj. 9. 12:51
 27/37 anonim ***** válasza:
73%
ékszert kaptam
2020. máj. 9. 13:10
 28/37 anonim ***** válasza:
56%
Hát én semmit sem kaptam, se a 18-ra se semelyikre. Pedig volt és van is szerető családom, de valahogy mindig olyan csórók voltunk, és sose számítottak igazán a tárgyak. Azok eltörnek és elvesznek.
2020. máj. 9. 19:40
 29/37 anonim ***** válasza:
15%
Aids
2020. máj. 9. 20:20
 30/37 anonim ***** válasza:
42%
Nem is volt szokás a köszöntés a családunkban.Csak később, amikor saját családom lett.Tessék-lássék miatt felköszöntöttek.Bonbon és virággal.Amugy meg egy régi házat vettek.Átépítették újra.De az csak 21 éves koromra kaptam.Na, meg apám használt autóját kaptam.
2020. máj. 9. 23:24
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!