Kezdőoldal » Ünnepek » Születésnap » Fiúk! Mit kaptatok 18. születé...

Fiúk! Mit kaptatok 18. születésnapotokra?

Figyelt kérdés

2018. jún. 9. 23:37
1 2
 1/12 anonim válasza:
97%
Pénzt kaptam, bár nem kértem semmit, akkor nem is éltünk jól.
2018. jún. 10. 01:26
 2/12 anonim válasza:
86%

Barátnőm elvitt túrázni, este meg együtt vacsoráztunk, aztán másnap a szüleivel grilleztünk.

Anyámnak akkor még mindig gyerek voltam, tehát sütött tortát, és vett egy-két apró dolgot, apám meg kifizette az olajcserét a kocsimban két hettel később.

Semmi különösen perverz dolog nem volt akkor, ha ezt ki kell emelnem :D

2018. jún. 10. 06:45
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Igaz, hogy ennek nagyon nagyon sok éve már, de egy nagyon szép, elegáns karórát, mégpedig Németországba elutazva, ott megvéve. A mai napig megvan.
2018. jún. 10. 06:49
 4/12 anonim válasza:
90%
ki emlékszik már arra? :D
2018. jún. 10. 08:00
 5/12 anonim ***** válasza:
93%

Apám vicces akart lenni, és a gyárban csináltak nekem egy szétnyitható fapinát egy fa5z alakú pisztollyal, meg egy felirattal, hogy "Célpont: Alsó széle, közepe!"

Nem volt vicces. Apám állandóan bele akart okvetlenkedni a magánéletembe, és azt akarta, hogy egy nőfaló csődör legyek. Undorodtam az egésztől.

2018. jún. 10. 08:42
 6/12 anonim ***** válasza:
77%

Apám részéről kaptam pénzt (keveset, de nem érdekel) viszont baromira besértődtem, mivel direkt kihangsúlyoztam, hogy valami személyes ajándékot kérek, még ha egy rohadt ebayes kulcstartóról van is szó.

Barátoktól kaptam piákat, az mondjuk jó volt, legalább felejtettem.

Anyám volt a legdurvább, beharangozta, hogy milyen jó tortám lesz meg ilyenek, gondoltam majd Subaru logóval ellátott lesz, vagy a bugeye WRX lesz rajta, erre két női mellet formázott a torta. Egyrészt ez rohadt proli húzás volt, másrészt én az A-s melleket kedvelem, bár anyámmal nem beszélem meg a szexuális preferenciáimat, de ennyi erővel gondolhatná azt is, hogy mondjuk meleg vagyok, hiszen sosem mutattam be neki nőt.

Ezenkívül kitalálta, hogy belead a kocsiba egy bizonyos összeget, elmentünk megnézni egy kocsit, de valami ritka szar volt. Pár hete kértem a pénzt, mert találtam egy jó állapotú normális kocsit, de bejelenti, hogy elköltötte, saját pénzemből meg nem jönne ki, ilyen jó állapotú meg a világon nincs abból a darabból. Na mindegy, veszek majd egy lefingottat és ráköltöm a belem.

Tehát yah, ilyen amikor a szülők nem ismerik a gyereket, csak nevetségesen kevés pénzzel akarják betömni a pofáját.

2018. jún. 10. 09:13
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
Én OTP-s gépkocsinyeremény-betétkönyveket, egy kis üveges Jagert, egy szivart, kb ennyi.
2018. jún. 10. 09:50
 8/12 anonim ***** válasza:
88%
Én alkoholmérgezést.
2018. jún. 10. 10:05
 9/12 anonim ***** válasza:
91%
3,14csát kaptam xd
2018. jún. 10. 18:08
 10/12 anonim ***** válasza:
85%
paintball és quadbérletet, piát,pénzt
2018. jún. 10. 21:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!