Mi volt a legszebb ajándék amit a párotoktól kaptatok a születésnapotokra?
egy szív alakú párna amin az egyik felén a legelső közös képünk van a másik felén meg "Szeretettel szerelmemnek örökkön-örökké"
L/20
Hát, erre nem biztos, h a szép a legjobb kifejezés, de én nagyon örültem neki.
Tudni kell, hogy elég ínyenc vagyok, viszont azért a különleges ételeknek, italoknak ára is van, így magamnak ritkán engedek meg ilyesmit. Szóval kaptam egy válogatást, amiben mindenféle finomság volt: különböző jóféle sajtok, étcsokoládék (ízesített is), kézműves édességek és különféle belga sörök.
Hát, nekem ez volt majdnem a mennyország, le lehet szólni miatta, de nekem ez többet ért, mintha bármilyen ékszert, vagy csecsebecsét kaptam volna.
Én 12 év alatt kaptam bőven meglepetést a férjemtől.A legemlékezetesebb az volt,hogy elvitt Skóciába egy kovácsműhelybe.Ez a kovácsműhely 2 okból híres.Az egyik,hogy a Csengetett mylord sorozatban szerepelt(itt akart Teddy és a többiek összeházasodni) a másik,hogy tényleg lehet esküdni ott.(ott is esküdtünk meg)
Tavaly születésnapomra Olaszországba-Velencébe vitt el nyaralni.
Mivel alig 2 hét múlva lesz a 40-dik születésnapom,már tudom mi lesz a meglepetés.Egy gyönyörű smaragdköves gyűrű....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!