Mi volt a legszebb ajándék amit a párotoktól kaptatok a születésnapotokra?
Figyelt kérdés
Nem szeretnék olyan válaszokat kapni, hogy az együtt töltött idő, vagy, hogy mi csak étterembe megyünk, sosem veszünk ajándékot, vagy sosem veszünk drága ajándékot, csak valami finom édességet. Biztosan mindnyájatok életében volt olyan születésnap amire ma is emlékeztek, annyira szép volt, annyira meglepődtetek, vagy annyira boldoggá tett titeket a társatok, ezt szeretném ha leírnátok..2012. máj. 21. 18:54
11/14 anonim válasza:
a párkapcsolat gyönyörű,
de idővel jön majd a kopás,
a legszebb ajándékom az a
női szájtól kapott sz.erelem.
12/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm egy 1:29 és 1:30, pontosan ilyen válaszokat szerettem volna olvasni, felpontoztalak titeket, még nagyon sok meglepetést nektek és a többieknek is, hogy legközelebb nekik is legyen miről írniuk. Bár nem hiszem, hogy a korábban felsorolt ajándékok közül egyiket sem adta úgy oda a párotok, olyan körítéssel, hogy ne lett volna nagyon szép, de a válaszaitokból ez sajnos nem derült ki..
2012. máj. 22. 08:38
13/14 anonim válasza:
Laskaszűrő, tepsi szett, de ezt nem értékelte.
14/14 anonim válasza:
Nekem most a 30.-ra kapott. Egy igazi meglepetés buli :) Sosem volt ilyen teljesen titokban szervezett bulim és nagyon örültem neki ( mondjuk ezt nem egyedül a férjemtől kaptam, de ő is főkolompos volt benne).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!