Ti mit kaptatok a 18. születésnapotokra?
Figyelt kérdés
Főleg a nagyobb, maradandó dolgok érdekelnek, amit a szüleitektől vagy a párotoktól kaptatok.
Fogalmam sincs mit kérjek, vagy mi a szokás ilyenkor de nem szeretnék pénzt, ezért vagyok kíváncsi a Ti tapasztalataitokra.
2020. máj. 7. 02:33
11/37 anonim válasza:
Egy lakást a Marina Parton, egy Mercedes Cabriot, illetve egy világkörüli utat, ahova persze csak érettségi után utazhattam el és 3 hónapig tartott. Ja és ami kevésbé maradandó de annál nagyobb élmény, partyba vághattam egyszerre Bódy Szilvyt, Kelemen Annácskát és Zimány Lindust.
13/37 anonim válasza:
Egy eredeti Manchester united sálat:D kedvenc csapat:D
16/37 anonim válasza:
Egy gyönyörű búzakék Csepel biciklit, aminek párja sincs a környéken. Sosem volt saját biciklim, mindig tesómét örököltem előtte.
Ja és meghívhattam a barátaimat egy garázsbulira, a szüleim fizették a kaját, de az italt én álltam :).
17/37 anonim válasza:
Mivel szüleim külön élnek, így két ajándékot is kaptam. Szegény szüleim versengtek, hogy ki ad nekem jobb ajándékot.
Végül megbeszélték: apukámtól kaptam egy teljesen új mercedest, anyukámtól meg egy lakást garázzsal. Nagyon boldog voltam!
18/37 anonim válasza:
17-es, észt is adhattak volna hozzá:DDD
20/37 anonim válasza:
17 -es vagyok. Most komolyan lepontoztatok azért, mert jobb dolgokat kaptam nálatok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!