Ti mit kaptatok a 18. születésnapotokra?
Főleg a nagyobb, maradandó dolgok érdekelnek, amit a szüleitektől vagy a párotoktól kaptatok.
Fogalmam sincs mit kérjek, vagy mi a szokás ilyenkor de nem szeretnék pénzt, ezért vagyok kíváncsi a Ti tapasztalataitokra.
Anyukám lemásoltatta nekem az aranygyűrűjét, amit mindig nagyon szerettem rajta :)
A pasitól, akibe 2 éve bele voltam totál reménytelenül esve, egy retikült kaptam. Ennek afféle szimbolikus jelentése volt, hogy már nőszámba vesz, de sajna így sem akart járni velem...
Azt kapom évek óta szülinapomra amire szükségem van, vagy tudom használni.
Valamelyik szülinapomra kaptam 5 csomag fehérjét, meg tabletta tartót és nagyon örültem neki. Ezzel lehet nem vagy kisegítve...
Volt olyan amikor telefont kaptam a régi helyett (persze nem 100% ban a szüleimtől, hanem bele pótoltak).
Volt olyan, mikor csak egy elektromos borotvát kaptam, aminek szintén nagyon örültem.
Volt amikor pendriveot, kártya olvasót, meg usb hub-ot kaptam.
Ez tényleg attól függ hogy te minek örülsz, mi az ami hasznos, mi az amit szeretsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!