Mivel tőltitek a szilvesztert a családban?
Figyelt kérdés
Mentek valahova család vagy barátok, kollegák vagy a TV előtt? Online játékokat játszotok?2016. dec. 31. 23:22
11/23 anonim válasza:
Úgy volt hogy megyek a kocsmába de nem jött össze mert beteg lettem. :( 17/F
12/23 anonim válasza:
Itthon vagyok nyugiba a macskáimmal. Semmi kedvem nem volt bulizni. Tehát ez a helyzet, és teljesen jól érzem magam a két szőrpamacsom mellett. :)
13/23 anonim válasza:
Ha alkoholizálnak, akkor össze verik egymást. Ha nem, akkor alszanak.
BÚÉK
14/23 anonim válasza:
Ja egyébként játszom online jatékokat gta5 leginkább. (Pc)
15/23 anonim válasza:
A mi Szilveszterünket (pulyka) gesztenyés töltelékkel töltöttük meg.
BÚÉK
16/23 anonim válasza:
Bébiszitterkedtem, és próbáltam megnyugtatni a zokogó gyereket, aki nem tudott aludni (és félt...) a robbantásoktól.
17/23 anonim válasza:
31.-én 24-ben dolgoztam, most meg egy másik helyen vagyok 24-ben.
18/23 anonim válasza:
Mamáméknál ebédeltünk, apósnál voltunk az ápolási osztályon, utána párom egyik kollégájához mentünk ahol vacsoráztunk, beszélgettünk, nevettünk, pókereztek.
19/23 anonim válasza:
"Szia!Hàny éves vagy!?"
Most ne haragudj, de ez mégis hogyan jött ide??
(Személyes üzenetről van szó, de én ott senkinek sem válaszolok.)
20/23 anonim válasza:
Utólag válaszolok.
Pár napra lejöttem a nagyszüleimhez, mert a szüleim elutaztak. Tévéztünk, én fél 11-kor a kanapén bealudtam, majd lefeküdtem rendesen az ágyba, de egy darabig nem nagyon tudtam aludni, mert nem voltam jól (pedig nem ittam, nem csináltam semmit), majd elaludtam, éjfélkor a sok durrogásra felkeltem meg a papám is elkezdett mászkálni, megint elaludtam. Nem volt valami jó éjszaka. Nem voltam a legjobban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!