Kezdőoldal » Ünnepek » Szilveszter, Újév » Szerintetek veszélyesek a...

Szerintetek veszélyesek a petárdák?

Figyelt kérdés
NEM, NEM A TÜZIJÁTÉKOKRA gondolok.
2012. dec. 26. 12:43
 1/7 anonim ***** válasza:
52%
Azokat kellene kérdezned, akiknek pl. letépte a kezét...
2012. dec. 26. 12:58
 2/7 anonim ***** válasza:
52%
Igen, főleg bepiálva.
2012. dec. 26. 13:08
 3/7 anonim ***** válasza:
67%
persze hogy veszélyesek, de tudni is kell azt használni. Akiknek letépte a kezét vagy más bajt csinált velük az az ő hülyeségük volt semmi más. Én kezemben is robbant már petárda, nem az én hibámból egy részeg ismeretlen az utcán szórakozott ilyennel ő rámdobta és én ugye a kezemmel próbáltam elütni magamtól hogy ne az arcomba robbanjon. A legnagyobb mázlim az volt hogy akkor robbant amikor lepattant a kezemről de még bőven a robbanás hatását éreztem fájt is rohadtul meg néhány helyen bevérzett meg megégett. Elmentem vele ügyeletre elmondtam mivolt megnézték, de nem találtak ko9molyabb belső sérülést mivel tudtam mozgatni meg a röntgen sem mutatott semmi komolyat így bekötötték, és ennyi, pár nap múlva megnézték mégegyszer mert lehet műteni kellett volna de nem kellett, teljesen felépült a kezem egy nagyon kis heg látható még rajta 6 éve volt ez.
2012. dec. 26. 13:09
 4/7 A kérdező kommentje:

Egyetértek az utolsó válaszolóval. Ha belegondoltok egy konyhakés is nagyon veszélyes tud lenni, egy "hülye" kezében. Hány embert is öltek már meg konyhakésekkel? Hány ember vágta le az ujját szeletelés közben egy konyhakéssel?

Bármi lehet veszélyes egy bolond ember kezében.

2012. dec. 26. 16:39
 5/7 anonim válasza:
100%
Olyan mint a konyha kés... használattól függ.
2012. dec. 26. 22:46
 6/7 anonim ***** válasza:
75%
Bebaszva igen, amúgy ha rendesen használod, netalántán a földön gyújtod meg, teljesen veszélytelen.
2012. dec. 30. 23:46
 7/7 anonim ***** válasza:

nem mindegy milyen méretű.

amit sokan és legtöbbet dobálnak az a sima pirat petárda és attól még akkor se lesz bajod ha begyújtod és rámarkolsz

2023. jan. 31. 15:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!