Kézkrémek - veszélyesek is lehetnek?
nem, a finomított azt jelenti hoyg olyan eljéréson megy keresztül aminek következtében már elveszítheti a hatóanyagait..pl én vettem először finomított shea vajat, teljesen fehér színű volt és illatra nagyon enyhén a disznózsírhoz hasonlított, viszont vettem egy finomítatlant és annak az illata és színe is más volt.
illatra egyébként olyan fügés datolyás de sok midnekinek nem tetszik, én kfijezetten szeretem, szóval jó a finomított is még mindig jobb mint a bolti vacak krémek csak lehet nem olyan hatékony, én pl dezodor készítésnél használok finomítottat mert ott a végén úgyis illatosítom más illóolajjal , kókuszolajnál is hasonló a szitu.A finomított telejsen szagtalan sütéshez kifejezetten jó nem lesz tőle kókuszillatú esetleg ízű a kaja. A finomítatlan meg finom kókuszillatú és szerintem abban jobban megvannaka tápanyagok (pl laurinsav)!!!
ajánlom neked a kremmania.hu oldalt , jobbra a keresőbe írd be a krém nevét és kidobja a hatóanyagait amire ha rámész az egérrel kiírja hogy mi is az és hoyg veszélyes e, ha zöld színű az összetevő akkor azzal nincs semmi gond, ráadásul vélemények is vannak a termékkel kapcsolatosan.
egyébként én az MM gold shea vajat szoktam venni a kicsit!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!