Miért hábororg sok kutyatartó a petárdák miatt? Betiltani úgy sem fogják! (Szilveszterkor)
Azért mert a kutyáknak sokkal jobb a hallása mint nekünk, embereknek, Így a kutyák azt, amit te pici pukkanásnak hallasz, ők kb úgy élik meg, mintha melletted lőnének 1-et 1 puskával, vagy esetleg 1 ágyúval lőnének a közeledben. Sérti a fülüket.
Plusz nem tudják mi az, így még félnek is, és akár meg is bolondulhatnak...
Röviden ennyi.
Sajnos hiába a "háborgás", mert akit eddig nem érdekelt az állatok sorsa, azt ezután se fogja.
Egyébként azért, mert ilyenkor kerül a legtöbb állat utcára, megijednek a hangos zajoktól, ha nem lenne világos.
Én nem csak a kutyám/macskám miatt "háborgok". Ki az, aki viccesnek, jóbulinak találja a petárdát? Nem a tűzijátékot. A petárdát. Nem azok akiknek 100 felett van IQ-juk. Nos, az ilyentől az ember nem várja el, hogy legyen tekintettel az állatokra, hiszen az emberekre sincsen. Példa: Panel, 5. emelet. A füves kiscsávó aluttunk az erkélyről dobálja le a pezsgősüvegeket és petárdákat. Csak úgy. Brahiból. Tényleg nagyon vicces. Tavaly egy kisk.csög a kutyám lába alá a petárdát, az is nagyon vicces volt. Úgy vertem szét, hogy tapsoltak a lakók.
Van még kérdés?
Én kutyától függetlenül utálom a petárdát és a tüzijátékot.
Mindig is utáltam őket. Én értékelem a csendet.
A petárda a retardált 15 éves, minipocsű hülyéknek tetszik, nem a normális embereknek. Pár éve a belvárosban dobták a lábam alá a petárdát, rohadt vicces volt, mit ne mondjak. Ha emiatt a kutyámnak is baja esne (még nincs), vagy bármi más állatomnak, akkor aztán végképp dühbe gurulnék.
Kívánom, hogy összes petárdás idiótának szakadjon le a keze.
Nem csak a kutyatartók háborognak hanem általában minden épeszű ember.. Amúgy meg van 5éve biztos tilos petárdázni SZILVESZTERkor is:)
Egyébként a kérdés csak Provokáció....
lol még azt se tudod, hogy a petárda évek óta be van tiltva? :O
egyébként felénk poénból bedobálják az udvarra is...bár a legjobb az volt, amikor a kocsink alá dobták be...szerencsére nem robbant fel a tank mert "csak" a motor alá sikerült a népeknek betalálni...
egyébiránt durranjon tőled alig pár lépésnyire egy ágyú és te is beszarsz. ugyanis a kutyáknak ez kb olyan, mint nekünk egy méretesebb tank ágyúlövése...
ettől függetlenül az összes iqfighter petárdás kezében durranhatna egy petárda...akkor legalább annyival kevesebb idióta dobálná az udvarunkba...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!