Ti mennyit költöttetek tegnap éjjel?
Én kicsit sokallom a tegnapi költekezésem,de ami elmúlt az elmúlt,nagyon jó éjszaka volt végül is megérte.
77 ezer forintot költöttem.Ti?
Szerintem aki ilyen sokat keres az megengedheti maganak szilveszerkor a luxust. De jo neked hogy ennyit keresel. Ferjem orvos létére több munkahellyel csak 290et kap.mit dolgozol?
Buék
Na számoljunk.
Ketten voltunk barátommal, 2 házibuliba mentünk. Vittünk 1 pezsgőt, mert az egyik házibuliról későn szóltak.
pezsgő - 430 Ft volt és lehet, hogy nem Törley, de baromi finom. Átvittek minket autóval, így az nem került pénzbe. Két házibuliba mentünk, ahol csomó pia volt, így ittunk. Mikor már fél csacsi részegek voltunk, elmentünk egy kocsmába, ahol akkora party hangulat volt mint egy discoba, így nem mentünk discoba ami amúgy 2000 Ft lett volna. Ott meghívtak minket egy felesre ismerősék, így az is ingyen volt (pedig mondtam neki, hogy nem kell, de már hozta a 3 felest :-/) Elmentünk a non-stopba, vettünk egy cheetost ami 134 Ft volt. Másnap a hazabuszozás 2 főre 310 Ft volt. Ez így összesen: 875 Ft,
Életem egyik legjobb szilvesztere volt ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!