Kezdőoldal » Ünnepek » Szilveszter, Újév » Ti mennyit költöttetek tegnap...

Ti mennyit költöttetek tegnap éjjel?

Figyelt kérdés

Én kicsit sokallom a tegnapi költekezésem,de ami elmúlt az elmúlt,nagyon jó éjszaka volt végül is megérte.

77 ezer forintot költöttem.Ti?

2012. jan. 1. 12:45
1 2 3 4 5
 41/50 anonim válasza:

Szerintem aki ilyen sokat keres az megengedheti maganak szilveszerkor a luxust. De jo neked hogy ennyit keresel. Ferjem orvos létére több munkahellyel csak 290et kap.mit dolgozol?

Buék

2012. jan. 1. 18:57
 42/50 anonim ***** válasza:

Na számoljunk.

Ketten voltunk barátommal, 2 házibuliba mentünk. Vittünk 1 pezsgőt, mert az egyik házibuliról későn szóltak.

pezsgő - 430 Ft volt és lehet, hogy nem Törley, de baromi finom. Átvittek minket autóval, így az nem került pénzbe. Két házibuliba mentünk, ahol csomó pia volt, így ittunk. Mikor már fél csacsi részegek voltunk, elmentünk egy kocsmába, ahol akkora party hangulat volt mint egy discoba, így nem mentünk discoba ami amúgy 2000 Ft lett volna. Ott meghívtak minket egy felesre ismerősék, így az is ingyen volt (pedig mondtam neki, hogy nem kell, de már hozta a 3 felest :-/) Elmentünk a non-stopba, vettünk egy cheetost ami 134 Ft volt. Másnap a hazabuszozás 2 főre 310 Ft volt. Ez így összesen: 875 Ft,

Életem egyik legjobb szilvesztere volt ;)

2012. jan. 1. 19:34
 43/50 anonim ***** válasza:
37%
A tipikus újgazdag felkapaszkodott prolik csinálnak ilyet, hogy elkúrnak 77 ezreket egy buli kedvéért. Nem, nem vagyok irigy, mivel igen jómódú polgári családból származom, de mi háromszor is megnézzük, mire adunk ki pénzt.
2012. jan. 1. 19:42
 44/50 anonim ***** válasza:
100%
Vagy a tipikus örökké dolgozó emberek, akik néha úgy gondolják megengedhetik maguknak, hogy szórakozzanak és éljenek.
2012. jan. 1. 20:11
 45/50 A kérdező kommentje:
Nem el-k-úrtam.Elköltöttem,nagyon finom különleges ételekre,italokra,koktélokra,maszkra,világító kütyümütyüre,sapkára.+1 ezer volt az,hogy egy hajléktalant meghívtam kolbászra és teára mustárral kenyérrel.AZért mert mentünk pezsgővel a kezünkbe ő meg szomorúan jött szembe,felajánlottam neki,azt mondta nem iszik és amúgy is éhes. Nem értelek,ha sok sok pénzed van,miért ne költhetnél egy nap alatt ennyi szórakozásra? Pánikusan gyűjtesz ?
2012. jan. 1. 22:35
 46/50 anonim válasza:
93%
Attól, hogy most jól élsz attól még gondolni kell a jövődre is! Gyerekesség a pillanatnyi örömöknek élni..
2012. jan. 1. 22:46
 47/50 anonim ***** válasza:
Ez nem is kicsit sok! Inkább tetted volna el, nagyobb hasznát vetted volna.
2012. jan. 1. 23:01
 48/50 A kérdező kommentje:
Őmmm,mire tettem volna el?Sok sok pénzem van megtakarítva.
2012. jan. 2. 01:02
 49/50 anonim ***** válasza:
Vannak emberek, akiknek tényleg nincs okuk a jövő miatt aggódni, de úgy érzem, azok nem a GYK-n írják ki maguktól, hogy 77ezer forintból ettek-ittak tegnap ilyenkor. :D
2012. jan. 2. 02:08
 50/50 anonim válasza:
Semennyit :)
2012. jan. 2. 07:08
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!