Ti mennyit költöttetek tegnap éjjel?
Figyelt kérdés
Én kicsit sokallom a tegnapi költekezésem,de ami elmúlt az elmúlt,nagyon jó éjszaka volt végül is megérte.
77 ezer forintot költöttem.Ti?
2012. jan. 1. 12:45
2/50 A kérdező kommentje:
Semmi buli? :O
2012. jan. 1. 12:47
3/50 anonim válasza:
Én semennyit. Pénteken vettem ezt-azt, de semmivel sem többet mint máskor. De hát valamiből élniük kell a kocsma tulajoknak is. Pl. belőled
4/50 anonim válasza:
Semennyit :D Gazdaságos volt a szilveszterem, mivel itthon töltöttem :D De egy pezsgő mondjuk jól esett volna.
5/50 A kérdező kommentje:
De nem is volt kedvetek elmenni szórakozóhelyre,étterembe?
2012. jan. 1. 12:50
6/50 anonim válasza:
Nagyon durván ketten 10. 000 Ft-ot,de szerintem annyi sem volt.
Nem nagyon fizettem semmiért, mindenki odajött velem megismerkedni és mindenki meghívott :) A végén már a rengeteg folyadéktól nem tudtam inni többet egyszerűen, volt, hogy egyszerre 2 üveg pia volt a kezemben :D
7/50 anonim válasza:
Én 12 órás melóból hazabuszoztam, megvacsiztam, 23 órakor kibontottuk a pezsit, ittam két pohárral és bezuhantam az ágyba. Ma reggel 8-kor ébredtem, szóval én úgy átaludtam az új évet, akár egy csecsemő, még a durrogásra sem riadtam fel. Úgyhogy gyakorlatilag semmit nem költöttem tegnap.
8/50 A kérdező kommentje:
Gondolom csaj vagy :D
2012. jan. 1. 12:51
9/50 Reaper777 válasza:
én 0 ft ot attol hogy szilveszter van nem fogok feleslegesen alkoholra és kb fél perces tüzijátékra pénzt kidobni van pár idióta aki helyetem meg teszi én meg ingyen nézem :D
10/50 A kérdező kommentje:
Hát a barátnőmmel elmentünk étterembe,aztán meg a bazilika utcájába több bárba is betértünk koktélozni,ittunk utcán-bárban mindenhol:).Lenulláztam a bankkártyám,ha lett volna rajta több lehet levettem volna.Jó,hogy nem volt.
2012. jan. 1. 12:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!