Kezdőoldal » Ünnepek » Szilveszter, Újév » Ti mennyit költöttetek tegnap...

Ti mennyit költöttetek tegnap éjjel?

Figyelt kérdés

Én kicsit sokallom a tegnapi költekezésem,de ami elmúlt az elmúlt,nagyon jó éjszaka volt végül is megérte.

77 ezer forintot költöttem.Ti?

2012. jan. 1. 12:45
1 2 3 4 5
 11/50 anonim ***** válasza:
4. vagyok. Nekem az utóbbi 2-3 napban már kedvem sem volt menni. Előtte tökre idegesített hogy mi lesz, hová menjünk, de aztán úgy voltam vele hogy most már nem izgat az egész...
2012. jan. 1. 12:53
 12/50 anonim ***** válasza:
100%

Én szintén egy fillért nem költöttem el.

Semmi kedvem nem volt Londonba felmenni bulizni,így inkább otthon maradtam,és pihentem..A szilveszter napja nekem olyan mint a többi nap.Ugyanúgy hajnalig fent voltam mint máskor,tévéztem,és mentem aludni..

2012. jan. 1. 12:53
 13/50 anonim ***** válasza:

Igen, nő vagyok, de ettől még nem szoktak ennyiszer meghívni. És képtelenség is volt visszautasítani,addig b*szogattak, ameddig nem mondtad mit iszol. És olyan emberek is, akiket soha a büdös életben nem láttam és nem is valószínű, hogy fogok :D

Nem az, mert mindig meg szoktak hívni, de ennyiszer nem.

2012. jan. 1. 12:55
 14/50 A kérdező kommentje:
Titeket nem tölt el örömmel és lelkesedéssel a boldog tömeg?
2012. jan. 1. 12:55
 15/50 anonim ***** válasza:
De, azzal tölt el, csak hát nem mindegyik :D
2012. jan. 1. 12:57
 16/50 anonim válasza:
100%

Engem ne haragudj, de kifejezetten irritál a boldog tömeg.

Házibuliban voltam, nekem 7 ember bőven elég volt körülöttem.. Mi jó abban, hogy alig ismersz valakit a tömegből?

2012. jan. 1. 12:58
 17/50 anonim ***** válasza:

Engem nem a tömeg tölt el lelkesedéssel, lehet nem is boldogok igazából, csak a különféle alkoholok feleldtetik velük a gondjukat. A boldogsághoz ha kell motiváció, akkor régen rossz.

Amúgy 2-3 ezer ment el, pezsgőt nem ittunk, bár volt, én már éjfél előtt elaludtam, párom felköltött, ő megivott pár sört, én éjfél után visszaaludtam. Mondjuk, terhesen ez nem csoda. :)

2012. jan. 1. 13:00
 18/50 anonim ***** válasza:
100%
én idén költöttem a legkevesebbet, csak egy kevés bort ittam, párom egy whiskyt, kb 3.000 ft-ot költöttünk, de még sosem volt ilyen konszolidált :) szilveszterem, mint ez a mostani. De 77ezret se költötem sosem, még megközelítőleg sem, pedig volt már jó néhány reggelig tartó, többhelyszínes szilveszterem :)
2012. jan. 1. 13:00
 19/50 A kérdező kommentje:
Az éttermi blokk közel 35 ezer.(Leves,halétel,sajttál,borok)..és kétszer is voltunk enni.
2012. jan. 1. 13:05
 20/50 anonim ***** válasza:
100%

"Titeket nem tölt el örömmel és lelkesedéssel a boldog tömeg?"

Nos, hogy úgy érezem magam mint egy szardíniás hal a szardíniásdobozban? Hogy a sok üvöltöző,izzadságszagú,részeg alak?? Hogy lássam hogy valaki éppen teleokádja a budit,mert képtelen volt mértékkel inni??Hogy halljam,hogy az év utolsó napján is legyen pár idétlen aki politizál??

Kösz,de nem hiányzik.Egész évben látom ezt..Az utolsó évben otthon mulattam,és nagyon jó volt..

2012. jan. 1. 13:10
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!