Ti mennyit költöttetek tegnap éjjel?
Én kicsit sokallom a tegnapi költekezésem,de ami elmúlt az elmúlt,nagyon jó éjszaka volt végül is megérte.
77 ezer forintot költöttem.Ti?
Én szintén egy fillért nem költöttem el.
Semmi kedvem nem volt Londonba felmenni bulizni,így inkább otthon maradtam,és pihentem..A szilveszter napja nekem olyan mint a többi nap.Ugyanúgy hajnalig fent voltam mint máskor,tévéztem,és mentem aludni..
Igen, nő vagyok, de ettől még nem szoktak ennyiszer meghívni. És képtelenség is volt visszautasítani,addig b*szogattak, ameddig nem mondtad mit iszol. És olyan emberek is, akiket soha a büdös életben nem láttam és nem is valószínű, hogy fogok :D
Nem az, mert mindig meg szoktak hívni, de ennyiszer nem.
Engem ne haragudj, de kifejezetten irritál a boldog tömeg.
Házibuliban voltam, nekem 7 ember bőven elég volt körülöttem.. Mi jó abban, hogy alig ismersz valakit a tömegből?
Engem nem a tömeg tölt el lelkesedéssel, lehet nem is boldogok igazából, csak a különféle alkoholok feleldtetik velük a gondjukat. A boldogsághoz ha kell motiváció, akkor régen rossz.
Amúgy 2-3 ezer ment el, pezsgőt nem ittunk, bár volt, én már éjfél előtt elaludtam, párom felköltött, ő megivott pár sört, én éjfél után visszaaludtam. Mondjuk, terhesen ez nem csoda. :)
"Titeket nem tölt el örömmel és lelkesedéssel a boldog tömeg?"
Nos, hogy úgy érezem magam mint egy szardíniás hal a szardíniásdobozban? Hogy a sok üvöltöző,izzadságszagú,részeg alak?? Hogy lássam hogy valaki éppen teleokádja a budit,mert képtelen volt mértékkel inni??Hogy halljam,hogy az év utolsó napján is legyen pár idétlen aki politizál??
Kösz,de nem hiányzik.Egész évben látom ezt..Az utolsó évben otthon mulattam,és nagyon jó volt..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!