Ti mennyit költöttetek tegnap éjjel?
Én kicsit sokallom a tegnapi költekezésem,de ami elmúlt az elmúlt,nagyon jó éjszaka volt végül is megérte.
77 ezer forintot költöttem.Ti?
Semmit nem költöttem, ha lenne se költekeznék ennyire, ennyit nem ér a Szilveszter.
Otthon voltunk párommal, ketten jót szórakoztunk, és ez bőven elég is volt nekünk.
22/L
Hát legyél rá büszke, hogy annyit elköltöttél, ami egy átlagos család havi kiadása. Gondolom volt miből...
Mi párommal vettünk virslit, abból készítettem egy szilveszteri finomságot, pezsgőt aputól kapott a párom még névnapjára, azt nem kellett vennünk, olcsón kijöttünk.
Én semmit nem költöttem, a szüleim vettek lencsét, virslit, pezsgőt. Kivételesen jó este volt, mindenkinek jó kedve volt:)
Én külföldi munkából jöttem haza, a vonatom több mint egy órát késett, így épp hogy 11re beért Pestre. Ezen kicsit idegeskedtem, de a család a pályaudvaron várt, úgyhogy onnantól jó volt :)
Oh :O Megdöbbentem első olvasásra a 77ezren. Huhh.
Nekem útiköltségre, beugróra, piára összesen ment el kb. 3000.
Nem ítéllek el, ha megteheted, és jól éreztétek magatokat, akkor miért ne?
Mi az, hogy büszke lehet magára?
Nyilván megdolgozik a pénzéért, azt csinál vele, amit csak akar..az, hogy nektek nem futja rá, nem jelenti azt, hogy akinek futja rá, az nem teheti ezt meg.
De utálom ezt a sok rosszindulatú irigy embert.
Én is 0 ftot mert itthon voltam pezsgőt kaptuk malacsültet csináltuk.
A barát
Én is 0 ftot mert itthon voltam pezsgőt kaptuk malacsültet csináltuk.
A barátNőd jól járt hogy ennyit költötték rá
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!