Kezdőoldal » Ünnepek » Szilveszter, Újév » Ti mennyit költöttetek tegnap...

Ti mennyit költöttetek tegnap éjjel?

Figyelt kérdés

Én kicsit sokallom a tegnapi költekezésem,de ami elmúlt az elmúlt,nagyon jó éjszaka volt végül is megérte.

77 ezer forintot költöttem.Ti?

2012. jan. 1. 12:45
1 2 3 4 5
 21/50 anonim ***** válasza:
100%

Semmit nem költöttem, ha lenne se költekeznék ennyire, ennyit nem ér a Szilveszter.

Otthon voltunk párommal, ketten jót szórakoztunk, és ez bőven elég is volt nekünk.

22/L

2012. jan. 1. 13:21
 22/50 anonim ***** válasza:
62%

Hát legyél rá büszke, hogy annyit elköltöttél, ami egy átlagos család havi kiadása. Gondolom volt miből...

Mi párommal vettünk virslit, abból készítettem egy szilveszteri finomságot, pezsgőt aputól kapott a párom még névnapjára, azt nem kellett vennünk, olcsón kijöttünk.

2012. jan. 1. 13:27
 23/50 anonim ***** válasza:

Én semmit nem költöttem, a szüleim vettek lencsét, virslit, pezsgőt. Kivételesen jó este volt, mindenkinek jó kedve volt:)

Én külföldi munkából jöttem haza, a vonatom több mint egy órát késett, így épp hogy 11re beért Pestre. Ezen kicsit idegeskedtem, de a család a pályaudvaron várt, úgyhogy onnantól jó volt :)

2012. jan. 1. 13:35
 24/50 anonim ***** válasza:
90%
Büszke lehetsz magadra. Hány éves vagy?
2012. jan. 1. 14:14
 25/50 anonim válasza:
54%
Bent voltunk a városi tűzijátékon, így megvolt a tömeg. Pezsgőt kaptam még karácsonyra, így semmi se került pénzbe. Buliba én már annyira nem vágyom. Buliztam eleget, de szerintem még egy év alatt sem került 70ezerbe. De hencegj nyugodtan. Nem igazán tudok minek örülni, még úgyse hogy februárban diplomázok. Szebb jövőt! :)
2012. jan. 1. 14:27
 26/50 anonim ***** válasza:
80%

Oh :O Megdöbbentem első olvasásra a 77ezren. Huhh.

Nekem útiköltségre, beugróra, piára összesen ment el kb. 3000.

Nem ítéllek el, ha megteheted, és jól éreztétek magatokat, akkor miért ne?

2012. jan. 1. 14:44
 27/50 anonim ***** válasza:

Mi az, hogy büszke lehet magára?

Nyilván megdolgozik a pénzéért, azt csinál vele, amit csak akar..az, hogy nektek nem futja rá, nem jelenti azt, hogy akinek futja rá, az nem teheti ezt meg.

De utálom ezt a sok rosszindulatú irigy embert.

2012. jan. 1. 15:24
 28/50 anonim ***** válasza:
Én itthon szilvesztereztem. nem szeretem ezt a kötelező bulizást, az a 2-3 ember meg, akivel szívesen buliztam volna, vagy más városban volt, vagy vizsgákra tanult... szegről-végről haverokkal meg csak azért, mert szilveszterkor ciki nem bulizni, nem fogok elmenni. Költhettem max. 300 Ft-ot rágcsára, és annyi :).
2012. jan. 1. 15:27
 29/50 anonim válasza:

Én is 0 ftot mert itthon voltam pezsgőt kaptuk malacsültet csináltuk.

A barát

2012. jan. 1. 15:41
 30/50 anonim válasza:

Én is 0 ftot mert itthon voltam pezsgőt kaptuk malacsültet csináltuk.

A barátNőd jól járt hogy ennyit költötték rá

2012. jan. 1. 15:42
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!